MENÜ

Son dakika - Spor Haberleri (6 Temmuz Pazartesi)

6 Temmuz son dakika spor haberleri spor severler tarafından yakından araştırılıyor. Süper Lig'de 30. hafta maçları bugün oynanacak Kayserispor - Beşiktaş maçıyla son bulacak. Ayrıca 31. hafta maçları yarından itibaren başlıyor. Ayrıca transferde sıcak saatler yaşanıyor. İşti bugün Fanatik Gazetesi'nden yer alan ve gündeme damga vuran haberler. Son dakika 6 Temmuz Pazartesi son dakika spor haberleri ve detaylar haberimizde...

Son dakika - Spor Haberleri (6 Temmuz Pazartesi)

6 Temmuz Fanatik Gazetesi yine bomba haberlerle dolu. Süper Lig, TFF 1. Lig ve Avrupa'da yaşanan tüm gelişmeler spor severler tarafından merak ediliyor. Süper Lig'de 30. hafta bugün oynanacak Kayserispor - Beşiktaş maçıyla tamamlanacak. Şampiyonluk yarışı kıyasıya sürerken bir diğer tarafta Şampiyonlar Ligi'ne kalmak isteyen Süper Lig ekipleri 3.lük yarışı veriyor. İşte Türkiye ve dünya gündemine damga vuran spor haberleri ve tüm detayları...

Haberin Devamı

EROL BULUT DA SON DAKİKA

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe’de en merak edilen soruların başında, yeni teknik direktörün kim olacağı gündemdeydi. Bu doğrultuda Erol Bulut, Abdullah Avcı, Manuel Pellegrini ve Nenad Bjelica gibi isimler ön plana çıkmıştı. Başkan Ali Koç’un riske girmeyip, yabancı bir teknik direktör istediği ancak bu şartlarda gündeme gelen son isim Pellegrini’nin yıllık ücretinin en az 5 milyon Euro’dan başlaması sonrası kararından vazgeçtiği bildirildi. Emre Belözoğlu’nun da devreye girerek, Alanyaspor’un hocası Erol Bulut’tan yana oy kullandığı ve Akdeniz ekibinden izin alınarak, anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

GALATASARAY'DA MANDZUKİC BOMBASI!

Pandemi sonrası ligde şok puan kayıpları yaşayan Galatasaray, transfer çalışmalarına öncelik verdi. Nagatomo ve Onyekuru ile vedalaşan Cim Bom’da, Lemina ve Seri’nin kiralık sözleşmeleri bitecek. Falcao, Feghouli ve Belhanda satılabilir. Kısacası Sarı- Kırmızılılar’da ciddi bir hareketlilik var. Daha önce menacerler vasıtasıyla önerilen Mario Mandzukic artık boşta. 34 yaşındaki Hırvat yıldız, Katar ekibi Al-Duhail ile olan sözleşmesini feshetti. İtalyan basınının daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye yazdığı Mandzukic’in transferi, biraz da Falcao’ya bağlı. Eğer Kolombiyalı yıldız giderse, maaş bütçesinde yeni bir süperstar için yer açılabilir.

Haberin Devamı

SÖRLOTH TARİHE GEÇTİ!

Fırtına'nın sezona damga vuran golcüsü Alexander Sörloth, dün akşamki Galatasaray mücadelesinde de şovunu yaptı. 24 yaşındaki futbolcu, ilk olarak 41. dakikada penaltı kazandırdı. Beyaz noktadan vuruşu kullanan Sosa, topu ağlarla buluşturdu. Yıldız oyuncu, karşılaşmanın uzatma dakikalarında da sahneye çıktı. 90+5’te Galatasaray ceza sahasının sol çaprazından içeri giren Sörloth’un vuruşu, kaleci Okan’ın bacaklarının arasından ağlarla buluştu. Sörloth, bu golle ligdeki gol sayısını 21’e yüksetti ve krallık yarışındaki liderliğini sürdürdü.

Tecrübeli futbolcu, ek olarak bu golle bu sezon Trabzonspor formasıyla 29 sayıya ulaşarak Şota Arveladze’nin 28 gollük rekorunu geride bıraktı ve Bordo-Mavililer’le bir sezonda en çok rakip fileleri sarsan yabancı oyuncu oldu.

Haberin Devamı

GÖZTEPE'DE SERDAR GÜRLER ŞOKU!

Göztepe'de Serdar Gürler şoku yaşanıyor. İzmir ekibinin geçen sezonun devre arasında İspanya La Liga 2 ekiplerinden Huesca'dan 1,5 sezonluğuna kiraladığı tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe maçında sakatlanmıştı.

Serdar Gürler'in çekilen MR'i sonucu sakatlığı netleşti. Milli futbolcunun sol diz ön çapraz bağ yırtığı tespit edildiği açıklandı. Serdar'ın en az 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DE DIRAR SEVİNCİ YAŞANIYOR

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşen idmanda ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından üç grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı-lacivertli futbolcular, taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladı.

Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, öğleden sonra kara yolu ile Ankara’ya hareket edecek. (İHA)

Nabil Dirar müjdesi

Göztepe maçında sakatlanarak oyundan çıkan Dirar'dan iyi haber geldi. Tecrübeli sağ kanat, sakatlığını atlattı ve bugünkü idmanda takımla birlikte çalıştı.

8-9 TEMMUZ HAKEMLERİ AÇIKLANDI!

TFF Merkez Hakem Kurulu, 8 ve 9 Temmuz'da oynanacak maçların hakemlerini de atadı.

Haberin Devamı

İşte 8-9 Temmuz'da oynanacak 31. hafta maçlarının hakemleri:

8 Temmuz Çarşamba

18:30 Sivasspor - Yeni Malatyaspor (Yaşar Kemal Uğurlu)

18:30 Trabzonspor - Antalyaspor (Halil Umut Meler)

21:00 Göztepe - Ankaragücü (Fırat Aydınus)

21:00 Alanyaspor - Galatasaray (Mete Kalkavan)

9 Temmuz Perşembe

18:30 Çaykur Rizespor - Kayserispor (Ali Palabıyık)

21:00 Gaziantep FK - Konyaspor (Hüseyin Göçek)

21:00 Beşiktaş - Kasımpaşa (Ali Şansalan)

GALATASARAY'DA VOLKAN BABACAN SESLERİ!

Başakşehir’de gözden düşen ve ligde eldivenleri tamamen Mert Günok’a kaptıran 31 yaşındaki Milli eldiven konusunda resmi görüşmeler başlayacak. İlk etapta oyuncu cephesinin nabzını yoklayan Galatasaray’ın olumlu yanıt aldığı belirtildi.

SON DAKİKA ŞAMPİYONLUK ORANLARI DEĞİŞTİ!

Süper Lig'de 30. hafta maçlarında alınan sonuçların ardından İddaa risk yönetimi şampiyonluk oranlarını güncelledi. Haftayı kayıpsız geçen Başakşehir'in oranı 1.40, Galatasaray 'ı yenen Trabzonspor 'un oranı ise 2.45 olarak açıklandı. Puan kayıplarına devam eden Sivasspor'un oranı 1000'e, Trabzonspor maçından puansız ayrılan Galatasaray'ın oranı ise 1500'e geriledi. Beşiktaş 'ın oranı da Galatasaray gibi 1500.

YORUM YAZ