MENÜ

Son dakika! Serdar Dursun resmen Fenerbahçe'de! 3+1 yıllık imza...

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi... Sarı Lacivertli ekip, Bundesliga 2'de Darmstadt 98 formasıyla gol kralı olan Serdar Dursun'u transfer ettiğini duyurdu. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Bundesliga 2'de 33 maç 27 gol 6 asistlik performans sergileyen 29 yaşındaki forvet ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Son dakika! Serdar Dursun resmen Fenerbahçe'de! 3+1 yıllık imza...

Fenerbahçe, yeni sezonda öncesi ilk transferini yaptı. Sarı Lacivertli ekip, Bundesliga 2 ekiplerinden Darmstadt 98'de geçtiğimiz sezon gol krallığı yaşayan Serdar Dursun'u kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Bonservis bedeli ödenmeyen 29 yaşındaki forvet ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga takımlarından Darmstadt 98’de forma giyen santrafor Serdar Dursun'u bonservissiz olarak 3+1 yıllığına renklerimize bağlamıştır. Geçen sezon 2. Bundesliga'da gol kralı olan Serdar Dursun'a, Çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz. Fenerbahçemize hoş geldin Serdar Dursun!”

Haberin Devamı

Son dakika Serdar Dursun resmen Fenerbahçede 3+1 yıllık imza...

Geçtiğimiz sezonun gol kralı!

2018’de Darmstadt’a transfer olan Dursun, geçtiğimiz sezon Bundesliga 2’de oynadığı 33 maçta 27 gol atarak gol kralı olmuştu. Türkiye'de daha önce Şanlıurfaspor, Denizlispor ve Karagümrük formaları giyen tecrübeli forvete Süper Lig'den Beşiktaş’ın yanı sıra Almanya’dan da Hamburg, Union Berlin ve Schalke 04’ün teklif yaptığı iddia ediliyordu.

YORUM YAZ