MENÜ

Son Dakika | Rus golcü Artem Dzyuba, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi

Son dakika transfer haberi... Teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'u getiren ve yeni sezonda çok daha iddialı olmak adına transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sık sık konuşulan isimlerden Artem Dzyuba, Sarı-Lacivertliler ile transfer görüşmeleri gerçekleştirmek adına İstanbul'a geldi.

Son Dakika | Rus golcü Artem Dzyuba, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi

Yeni sezon için teknik direktör Jorge Jesus'u göreve getiren Fenerbahçe, transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Hücum hattına takviye yapmayı hedefleyen Fenerbahçe'de daha önce gündeme gelen Artem Dzyuba transferi konusunda somut gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Rusya'da Match TV'nin yorumcusu Dmitry Shnyakin, Rus golcünün görüşmeler için bizzat Türkiye'ye geldiğini belirtti.

Görüşmeleri kendi yürütüyor

Rusya Premier Lig ekiplerinden Zenit ile olan sözleşmesinin sona ermesi ile boşa çıkan Dzyuba, menajerleri olmadan Fenerbahçe ile görüşmeleri kendisi yapacak şekilde İstanbul'a geldi. Rus oyuncunun 2 milyon euro net maaş talep ettiği belirtildi. Fakat Fenerbahçe'nin talep edilen bu ücreti düşürmek istediği ifade edildi.

Son Dakika | Rus golcü Artem Dzyuba, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbula geldi

Kariyeri boyunca Rusya'da forma giyen 33 yaşındaki golcü, yeni sezon öncesi takımdan ayrılırken geride kalan sezonda Zenit St Petersburg formasıyla çıktığı toplam 39 maçta 13 gol atarken 6 da asist yaptı.

YORUM YAZ