MENÜ

Son dakika! Rosier'i ikna turları... Galatasaray ile Sporting Lizbon resmi imzaları attı!

Son dakika transfer haberi... Galatasaray ile Sporting Lizbon, Valentin Rosier’in transferi konusunda anlaşmaya vardı ve resmi imzalar atıldı. İki kulüp, Beşiktaş'ta kalmak isteyen Fransız sağ beki ikna etmeye çalışıyor.

Son dakika! Rosier'i ikna turları... Galatasaray ile Sporting Lizbon resmi imzaları attı!

Beşiktaş ile Galatasaray arasında Valentin Rosier savaşı. Geçtiğimiz sezon 37 maçta 3 gol, 7 asistle oynayan ve Beşiktaş'ın vazgeçilmezi olan Rosier için Galatasaray, atağa geçti. Sarı Kırmızılı ekip, Fransız sağ bekin bonservisini elinde bulunduran Sporting Lizbon'la anlaşmaya verdi.

Haberin Devamı

Bonservis: 4.5 milyon Euro + 500 bin Euro bonus

Portekiz ekibi ile 4.5 milyon Euro + 500 bin Euro bonus karşılığında el sıkışan Galatasaray, transferi resmen bitirmek için çaba sarf ediyor. İki kulüp, Beşiktaş'ta kalmak isteyen Fransız sağ beki ikna etmeye çalışıyor.

Son dakika Rosieri ikna turları... Galatasaray ile Sporting Lizbon resmi imzaları attı

Fransız sağ bek, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta ortaya koyduğu etkili performansla adeta göz kamaştırdı ve futbol otoriteleri tarafından sezonun en iyi sağ beki olarak gösterildi.

Haberin Devamı

Sporting’in Roiser’e , ’Galatasaray’a git’ dediği ancak Fransız sağ bekin; ’Kesinlikle Beşiktaş’ta kalmak ve orada oynamak istiyorum. Benim için başka seçenek yok, beni Beşiktaş’a verin’ diye ısrar ettiği ve bu transferin Beşiktaş lehine sonuçlandırılmasını istediği belirtildi.

Mehmet Çağrı Davran

YORUM YAZ