MENÜ

Son dakika! Real Madrid Merih Demiral'ın peşinde

İtalya Serie A'da Atalanta forması giyen Milli futbolcu Merih Demiral İspanyol devi Real Madrid'in transfer radarına girdi. Savunmaya takviye yapmak isteyen Madrid ekibinin başarılı stoperi kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Son dakika! Real Madrid Merih Demiral'ın peşinde

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Real Madrid, savunmaya takviye yapmak istiyor. İspanyol devinin İtalya Serie A'da Atalanta forması giyen Milli futbolcu Merih Demiral'ı yakından takip ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre Sezon başında Juventus'tan kiralık olarak Atalanta'ya transfer olan Merih Demiral hem başarılı performansları hem de gelişimi ile Florentino Pérez Başkanlığındaki Real Madrid'in dikkatini çekti.

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Madrid ekibinde teknik direktör Carlo Ancelotti'nin de Milli futbolcunun transfer edilmesi yönünde kulüp yönetimine tavsiyede bulunduğu belirtilenler arasında yer aldı.

Atalanta'nın satın alma opsiyonu 28 milyon Euro

Her ne kadar Real Madrid'in ilgisi olsa da Atalanta Merih Demiral'ın bonservisini Juventus'tan almak istiyor. Sezon öncesi Atalanta'nın Juventus ile yaptığı anlaşma gereği Milli futbolcunun 5 milyon Euro'luk kiralama bedeli dışında 28 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.

Haberin Devamı

Eğer Atalanta futbolcunun opsiyonunu kullanırsa Real Madrid'in Merih Demiral'ı transfer etmek için 50 milyon Euro gibi bir bedeli gözden çıkarması bekleniyor.

Bu sezon Atalanta ile 29 maça çıkan Merih Demiral, takımı adına 2 gol, 1 asistlik katkı sağlamış durumda.

YORUM YAZ