MENÜ

Son dakika | PSG, Mauricio Pochettino ile yollarını ayırdı

Son dakika haberi... Fransız devi PSG'nin bir süredir yolların ayrılması adına görüşmeler yürüttüğü teknik direktörü Mauricio Pochettino ile anlaştığı ve ayrılık kesin hale geldiği belirtildi.

Son dakika | PSG, Mauricio Pochettino ile yollarını ayırdı

PSG'de beklenen şekilde Mauricio Pochettino dönemi sona erdi. Taraflar arasında yürütülen görüşmelerde anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

ESPN'in edindiği bilgiye göre Pochettino, PSG tarafından görevinden alındı. Henüz resmî olarak açıklanmasa da bu sabah yapılan görüşmeler sonucunda yolların ayrıldığı ifade edildi.

Favori Galtier

Sözleşmesinin bitimine 1 sezon kala Pochettino ile yollarını ayıran PSG'de yeni teknik direktörlük için Christophe Galtier'nin ismi öne çıkıyor. Yeni sportif direktör Luis Campos'un öncelikli tercihinin Galtier olduğu aktarılıyor. Campos & Galtier ikilisi; Lille'de millî yıldızlarımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in de büyük katkı sağladığı sezonda Ligue 1 şampiyonluğuna ulaşmışlardı.

PSG'de Zinedine Zidane'ın ismi de gündemdeydi fakat Fransız hocanın Didier Deschamps sonrası millî takımın başına geçmek istediği belritilmekte.

YORUM YAZ