MENÜ

Son dakika! Onur Bulut'tan Trabzonspor açıklaması

2021 yazında Alanyaspor'dan Kayserispor'a bedelsiz olarak gelen Onur Bulut, gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. 27 yaşındaki sağ bek, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı Programı'nda, Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu. Trabzonspor'a transferi gündeme gelen tecrübeli futbolcu, Karadeniz ekibi hakkında açıklama yaptı.

Son dakika! Onur Bulut'tan Trabzonspor açıklaması

2021 yazında Alanyaspor'dan Kayserispor'a bedelsiz olarak gelen Onur Bulut, gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. 27 yaşındaki sağ bek, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı Programı'nda, Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu. Trabzonspor'a transferi gündeme gelen tecrübeli futbolcu, Karadeniz ekibi hakkında açıklama yaptı.

Haberin Devamı

"Uçak rötar yaptı ama umurlarında değil"

Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde karşı karşı karşıya gelen Kayserispor, dün akşamki maçın ardından 2-1 galip gelerek, adını yarı finale yazdırdı. Kayseri temsilcisi henüz şehre ulaşamadı. Konuyla ilgili Onur Bulut açıklama yaptı. Uçağın rötar yaptığını belirten Onur, aldıkları galibiyet ile bu durumu pek umursamadıklarını kaydetti.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Onur Bulut, "1 saat gecikme oldu hava şartlarından dolayı. Kayseri'de baya rüzgar varmış. Ama kar yağınca biraz rüzgar azaldı. Bu sayede uçak 1 saat sonra kalkabilecekmiş. Aldığımız galibiyetten dolayı içimiz çok daha rahat, keyfimiz yerinde. Rötarları pek umursamıyoruz." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Biz pek pozisyonlara giremedik"

Beşiktaş karşısında 2-1 kazanılan maç hakkında konuşan Onur Bulut, "Açıkçası biz pek pozisyonlara giremedik. Beşiktaş'ın ceza sahasına 4-5 kere geldik, 2'si de gol oldu. Şanslıydık. Beşiktaş iyi bir performans gösterdi, iyi baskı kurdu. Çok pozisyona girdiler. Cenk abi 12 şutun 11'ini kurtardı. Çok mücadele ettik, her şutun önüne atladık. İyi savaştık, o çerçeveden bakarsak, hakettiğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"Şansı zaten kendimiz yaratıyoruz"

Tecrübeli sağ bek, "Şansı zaten kendimiz yaratıyoruz. Bizim kadromuz kalite anlamında hem iyi hem geniş. Herkes herkesin yerini doldurabiliyor. Herkese forma şansı geliyor. Çok yoğun haftalarımız oluyor, herkes formanın hakkını veriyor. Takımdaki kalite çok yüksek. Ligde kimseden korkmamıza gerek yok. Her maça yüzde 100'ümüzü veriyoruz. Takım hocanın istediklerini yaparsa, başarı gelir." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"İlk yarıda Trabzonspor'un atağı yoktu"

Türkiye Kupası Yarı Finali'nde Trabzonspor ile eşleşen Kayserispor'da Onur Bulut, "Trabzonspor'a karşı haftasonu oynadık. Son dakikadaki penaltı ile 3-2 yenildik. Trabzon'da çok iyi performans sergilemiştik. İlk yarıda Trabzonspor'un atağı yoktu. Maalesef o maçta da ikinci yarının başlamasından 4 dakika sonra gol yememiz, seyircinin baskısına kaldık. 2-2'den sonra da yine pozisyona girdik. Atsaydık, belki 3-2 biz yenerdik." dedi.

"Rosier'i gerçekten çok beğeniyorum"

Süper Lig'deki en beğendiği sağ beki söyleyen Onur Bulut, "Türkiye'de ben geçen sene Rosier'i beğeniyordum. Çok müthiş bir sene geçirdi. Ligin en iyi sağ beki seçilmişti. Haketmişti. Dün agresifti. Normal olduğunu düşünüyorum. Çok pozisyona girdiler, maçın gidişatıyla ilgili. Golü de o attı ben gerçekten çok beğeniyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Barcelona dönemi Dani Alves..."

Dünya genelindeki sağ bekler arasında ise beğendiği oyuncuları dile getiren Onur, "Barcelona döneminde Dani Alves vardı. Eski zamanlarda çok daha iyiydi tabii. Arnold'un müthiş sağ ayağı var, o tartışılmaz tabii ki. Bu futbolcular tartışılmaz. Bir de Kyle Walker defans anlamında çok iyi." dedi.

"Alanya'ya karşı bir rövanşımız var"

Eski takımı Alanyaspor'a karşı maçları olan Onur Bulut, bu karşılaşma hakkında açıklama yaptı. Onur, "Eski takımım. Onlara karşı da bir rövanşımız var. İlk maçta 2-0 önmemize rağmen 6-3 bitmişti. Onun rövanşını almamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Onur Bulut'un bu sezonki performansı

Bu sezon Kayserispor forması ile 30 karşılaşmada görev alan Onur Bulut, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 27 yaşındaki tecrübeli sağ bek, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

"Trabzon favori olur ama..."

Trabzonspor maçı hakkında sözlerine devam eden Onur, "Açık bir maç olacak. Tabii Trabzon favori olur ama futbolda ne olacağı belli değil tabii ki. Buraya kadar geldikten sonra, 2 tane büyük takım eledikten sonra Trabzon'u eleyip, finale çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

"Transfer dönemi açılsın, o zaman bakarız"

Trabzonspor'a transfer olacağı iddialarına cevap veren oyuncu, "Benim kulağıma gelen pek bir şey yok. Ben şu an Kayseri'deyim. Maçlara odaklanıyorum. Elimden geleni yapmaya odaklanıyorum. Belki bir şeyler olursa, sezon bitince olur. Konuluruz. Ondan öncesi beni pek ilgilendirmiyor demiyeyim de benim aklım maçlarda. Transfer dönemi açılsın, o zaman bakarız." açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ