MENÜ

SON DAKİKA! Nwakaeme, Galatasaray maçında oynayacak mı?

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi son dakika gelişmesi. Ağrıları ciddi şekilde azalan Ekuban, bugün ilk 11’de olacak. Nwakaeme’nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Sakatlığı nüksederse sezonu kapatma riski bulunan Nijeryalı yıldızla ilgili son karar maç saatinde verilecek.

SON DAKİKA! Nwakaeme, Galatasaray maçında oynayacak mı?

Galatasaray karşılaşması öncesi Trabzonsporlu taraftarların en çok merak ettiği konu, Ekuban ve Nwakaeme’nin oynayıp oynamayacağı. Sakatlığı bulunan iki yıldızdan Ekuban, bir sürpriz olmazsa ilk 11’deki yerini alacak. Ağrıları ciddi şekilde azalan ve son iki idmanın tamamında takımla çalışan başarılı forvet, Sörloth ile hücumda forma giyecek. Nwakaeme’nin durumu ise biraz daha sıkıntılı. Kasığında yırtık bulunan ve henüz 3 haftayı tamamlamayan Nwakaeme, iğne veya bandajla da olsa bir şekilde mutlaka oynamak istediğini teknik heyete söylemişti. Ancak oynayıp sakatlığı nüksederse, bu kez 31 yaşındaki yıldızın sezonu kapatması söz konusu.

Haberin Devamı

Kulübede koz olabilir

Dolayısıyla Nwakaeme ile ilgili son karar maç saatinde verilecek. Hüseyin hoca hem sağlık ekibi hem de oyuncuyla konuşacak. Nijeryalı futbolcu 11’de olmazsa, kulübede koz olarak tutulacak ve maçın gidişatına göre süre alacak. Nwakaeme’nin yerine Abdulkadir Parmak ile Guilherme bir yandan hazır tutuluyor.

YORUM YAZ