MENÜ

Son dakika! Mustafa Denizli depremi!

Kasımpaşa'da son dakika haberi.. Teknik direktör Mustafa Denizli, kulüp yönetimine istifasını sundu.

Son dakika! Mustafa Denizli depremi!

Kasımpaşa'da son dakika gelişmesi. Teknik direktör Mustafa Denizli, kulüp yönetimine istifasını sundu.

Haberin Devamı

Deneyimli teknik adam kendi el yazısıyla kaleme aldığı istifa mektubunu Turgay Ciner ve ekibine takdim ettti.

Mustafa Denizli'nin istifa mektubu şöyle:

"Bu sezon görev yaptığım Kasımpaşaspor camiasında büyük hedefler koyduğumuz Süper Lig yarışında ikinci devre itibari ile düşündüklerimizi gerçekleştiremediğimiz bir noktadayız.

Bu durum başta şahsım olmak üzere takımımda ve yönetimimde olumsuz bir psikolojik ortamın oluşmasına sebebiyet vermiştir.

'İlk defa hedeften saptım'

Bütün kariyerim süresince, hep büyük düşünerek hedeflerimi gerçekleştirdim. Ve hayatımda ilk defa koyduğum hedefin, sonuç ile bağdaşmadığını büyük bir üzüntü ile tanıklık ediyorum.

Hiçbir başarı veya başarısızlık sana güvenen ve yol arkadaşın olan yönetim, taraftar, idari ve teknik yardımcılarının, tüm kulüp çalışanları ile kurduğum iyi ilişkilerimin zedelenmesine sebebiyet vermemeli.

Haberin Devamı

Dolayısıyla bu iyi ilişkiler çerçevesinde görevimden bugün itibari ile ayrılıyorum.

Herkese teşekkür etti

Bu süreçte benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan başta Sayın Başkanımız, yönetim kurulumuz, idari ve teknik kadrolarımız, taraftarımız, tüm kulüp çalışanlarımıza ve elbette futbolcularıma teşekkürlerimi sunuyorum."

Özdeş'in yerine gelmişti

Mustafa Denizli, sezon içerisinde Kemal Özdeş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturmuş ancak hedefler beklendiği gibi gitmemişti. Kasımpaşaspor son olarak geçtiğimiz hafta sonunda oynanan karşılaşmada Kayserispor'a 2-1'lik skorla mağlup olmuştu.

Denizli ligin 8. haftasında takımın başına geçmiş, Kasımpaşaspor'un başında 7 galibiyet, 5 beraberlik, 13 yenilgi almıştı.

Mustafa Denizli'nin Kasımpaşa kariyeri

Maç G B M A Y

Süper Lig 25 7 5 13 36 44

T.Kupası 6 3 1 2 9 7

Toplam 31 10 6 15 45 51

8. haftada takımın başına geçtiğinde; Kasımpaşa 12 puanla 6. sıradaydı. Denizli döneminde ligde çıktığı 25 maçta 26 puan toplayan şu an 38 puanda ve 13. sırada.

Kasımpaşaspor, Denizli önderliğinde Türkiye Kupası'nda da Akhisarspor'a elenerek elenmişti.

YORUM YAZ