MENÜ

SON DAKİKA | Murat Sağlam Çaykur Rizespor'da

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da transferin son günü hareketlilik yaşanıyor. Karadeniz ekibi Fenerbahçe forması giyen genç futbolcu Murat Sağlam ile anlaşmaya vardı. Transfer resmen açıklandı.

SON DAKİKA | Murat Sağlam Çaykur Rizespor'da

Transferin son gününde Süper Lig ekiplerinde büyük hareketlilik yaşanıyor. İsmail Köybaşı ve Onur Bulut'un ardından Çaykur Rizespor'un Murat Sağlam'ı da kiralık olarak kardosuna kattığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Lisansı çıkartıldı

Rizespor, 22 yaşındaki futbolcunun lisansını da çıkarttı. Sağlam, Fenerbahçe formasıyla toplamda 5 resmi maçta forma giydi.

SON DAKİKA | Murat Sağlam Çaykur Rizesporda

Resmen açıklandı

Çaykur Rizespor da transferi resmen açıkladı. Yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor’umuz, Fenerbahçe’den Murat Sağlam ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı. 22 yaşındaki defans oyuncusu Murat Sağlam Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.Murat Sağlam’a Kulübümüze hoş geldin diyor başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

SON DAKİKA | Murat Sağlam Çaykur Rizesporda

YORUM YAZ