MENÜ

Son dakika! Kulüpler Birliği'nden skandal tweet

Son dakika gelişmesi... Beşiktaş Kulübü, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ile 34'üncü başkanı seçerken, Kulüpler Birliği'nin resmi twitter hesabından skandal bir paylaşım geldi. Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ve Hürser Tekinoktay'dan hangisinin yeni başkan olacağı heyecanla beklenirken, Kulüpler Birliği, Ahmet Nur Çebi'ye tebrik mesajı yayımladı.

Son dakika! Kulüpler Birliği'nden skandal tweet

Son dakika gelişmesi... Beşiktaş, 34. başkanını seçiyor. Beşiktaş'ta seçim heyecanı yaşanırken sosyal medyada büyük yankı uyandıran skandal bir paylaşım geldi. Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay'ın yarıştığı ve yeni başkanın belli olacağı olağanüstü seçimli genel kurulda oy sayımı büyük bir heyecanla devam edilirken Kulüpler Birliği, Ahmet Nur Çebi'ye tebrik mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Kulüpler Birliği'nin resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda, ''Beşktaş olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilen Sayın Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu'nun tebrik eder, başarılar dileriz. Vakfımızın da Başkanlığını yapan Sayın Fikret Orman'a Türk futboluna katkılarından dolayı teşekkür ederiz.'' ifadelerini kullanıldı.

Son dakika Kulüpler Birliğinden skandal tweet

Haberin Devamı

Henüz oy sayımı bitmemişken atılan bu tweet, sosyal medyada büyük tepki gördü. Sadece 5-10 saniye içerisinde silinen tweetin editöryel bir hatadan kaynaklı atıldığı tahmin ediliyor.

İlk 4 sandıktaki durum şu şekilde:

20 sandığın bulunduğu seçimde 8644 üye oy kullanırken, ilk 4 sandıktan toplam 1685 oy çıktı. Ahmet Nur Çebi 952 oy alırken diğer adaylardan Serdal Adalı 641, Hürser Tekinoktay ise 85 oy aldı. 7 oyun geçersiz sayıldığı 4 sandıkta Ahmet Nur Çebi, en yakın rakibi Serdal Adalı'ya 311 oy fark attı.

YORUM YAZ