MENÜ

Son dakika! Kocaelispor'da Mehmet Altıparmak dönemi

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor'un yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak oldu. Mustafa Reşit Akçay'ın ardından arayışa giren Körfez ekibi tecrübeli teknik adamla anlaşmaya vardı. Yeşil Siyahlı ekipten resmi açıklama da geldi ve 52 yaşındaki teknik adamla 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Son dakika! Kocaelispor'da Mehmet Altıparmak dönemi

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor'de alınan olumsuz sonuçların ardından Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrılmıştı. Körfez ekibinin yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak oldu.

Haberin Devamı

Mustafa Reşit Akçay'ın ardından arayışa giren Körfez ekibi tecrübeli teknik adamla anlaşmaya vardı. 52 yaşındaki futbol adamı kariyeri boyunca Konya Şekerspor, Altay, Kartalspor, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor, Denizlispor, Gümüşhanespor, Elazığspor, Erzurumspor, Gazişehir, Akhisarspor, Hatayspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve son olarak Samsunspor takımlarını çalıştırdı.

Haberin Devamı

Kocaelispor Mustafa Reşit Akçay'ın ayrılığını açıkladı

Yeşil Siyahlı ekip, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay ve Ekibi ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine yaşattıkları şampiyonluk başta olmak üzere verdikleri emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Resmi açıklama geldi

Kocaliespor, teknik direktör Mehmet Altıparmak'la 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fanatik Özel

YORUM YAZ