MENÜ

Son dakika | Kayserispor'da Samet Aybaba'nın görevine son verildi

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'a sahasında 2-0'lık skorla mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Samet Aybaba ile yollar ayrıldı. Sarı Kırmızılı kulüpten de resmi açıklama yapıldı.

Son dakika | Kayserispor'da Samet Aybaba'nın görevine son verildi

Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın görevine son verildi. Süper Lig'de son olarak dün sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Sarı Kırmızılı ekip mücadeleden 2-0'lık yenilgi ile ayrıldı.

Haberin Devamı

Ligin 16 haftasını 10 puanla geride bırakan Hes Kablo Kayserispor'da teknik direktör Samet Aybaba ile yollar ayrıldı. Son oynanan Beşiktaş maçında sergilenen futbol ve alınan yenilgi sonrasında Başkan Berna Gözbaşı, teknik direktör Samet Aybaba ile devam etmeme kararı aldı. Başkan Gözbaşı bu kararını teknik direktör Aybaba'ya da iletti.

Hes Kablo Kayserispor, Samet Aybaba ile 8 Süper Lig maçına çıktı. Bu maçlarda 4 beraberlik 4 yenilgi alan sarı kırmızılı ekip 5 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. Kayserispor'un Samet Aybaba yönetiminde çıktığı 8 maçta aldığı sonuçlar ise şu şekilde:

Galatasaray-Kayserispor 1-1

Kayserispor-Karagümrük 0-0

Göztepe-Kayserispor 1-1

Kayserispor-Trabzonspor 0-0

Antalyaspor-Kayserispor 2-0

Haberin Devamı

Kayserispor-Konyaspor 1-2

Gençlerbirliği-Kayserispor 3-2

Kayserispor-Beşiktaş 0-2

Resmen açıklandı

Hes Kablo Kayserispor, Samet Aybaba ile yollarını ayırdığını resmi sitesindne yaptığı açıklamayla da açıkladı. Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Samet Aybaba ve ekibine takımımıza hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZ