MENÜ

Son dakika! Inter, Hakan Çalhanoğlu transferini açıkladı!

Son dakika transfer haberi... Inter, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. İtalya devinin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından "Hoş geldin Hakan" etiketiyle yapılan yazılı açıklamada, 27 yaşındaki milli futbolcunun 30 Haziran 2024’e kadar kendisini Interli yapan sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Son dakika! Inter, Hakan Çalhanoğlu transferini açıkladı!

Milan ile sözleşmesi sona eren ve Milano ekibi ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varamayan Hakan Çalhanoğlu'nun yeni takımı resmen belli oldu. Milan formasıyla adından söz ettiren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yeni sezonda Kırmızı Siyahlıların ezeli rakibi Inter formasıyla sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Transferi açıklayan Inter, 27 yaşındaki orta saha ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İtalyan devinin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından "Hoş geldin Hakan" etiketiyle yapılan yazılı açıklamada, 27 yaşındaki milli futbolcunun 30 Haziran 2024’e kadar kendisini Interli yapan sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Son dakika Inter, Hakan Çalhanoğlu transferini açıkladı

Kulüp hesabından, Hakan’ın Inter’in daha önce kazandığı kupalarla özçekim yaparken çekilmiş fotoğrafları paylaşıldı.

Son dakika Inter, Hakan Çalhanoğlu transferini açıkladı

Çalhanoğlu, dün akşam Milano’ya gelmiş, sabah saatlerinde de Inter için sağlık kontrolünden geçmişti.

Diğer yandan, Inter’in bu transferi duyurmasından kısa süre önce Hakan Çalhanoğlu, sosyal paylaşım platformu Instagram’dan İtalyanca "Her şey için teşekkürler Milan" mesajıyla kırmızı-siyahlı takıma veda ettiğini açıkladı. Çalhanoğlu’nun paylaşımında 2017’den bu yana formasını giydiği Milan’da attığı gol ve asistlerin görüntüsü yer aldı.

Haberin Devamı

Son dakika Inter, Hakan Çalhanoğlu transferini açıkladı

2017 yazında Almanya’nın Bayer Leverkusen takımından Milan’a transfer olarak Serie A’da top koşturmaya başlayan Çalhanoğlu’nun sözleşmesi 4 yılın ardından bu sezonla birlikte sona ermişti. Inter, milli futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi.

Milan’a 2017 yılında 23 milyon Euro bonservis bedeli karşılığından Bayer Leverkusen’den transfer olan Hakan Çalhanoğlu, Kırmızı Siyahlı forma ile çıktığı 172 maçta 32 gol atarken, 48 de asist yaptı. Hakan Çalhanoğlu’nun güncel piyasa değeri ise 35 milyon Euro…

YORUM YAZ