MENÜ

Son dakika! Inaki Pena'dan Galatasaray'a sakatlık şoku

Galatasaray, Süper Lig’in 35’inci haftasında Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Dün yapılan antrenmanda adalesinde ağrı hisseden Inaki Pena’nın yapılan MR tetkiklerinde sağ üst ön adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit edildiği açıklandı.

Son dakika! Inaki Pena'dan Galatasaray'a sakatlık şoku

Galatasaray, Süper Lig’in 35’inci haftasında Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Haberin Devamı

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Domenec Torrent yönetimindeki antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Ardından dar alanda top kapma ve pozisyon alma gerçekleştirilen antrenman, bitiricilik ve çift kale taktik çalışmayla tamamlandı.

Son dakika Inaki Penadan Galatasaraya sakatlık şoku

Inaki Pena’nın sakatlık durumu

Dün yapılan antrenmanda adalesinde ağrı hisseden Inaki Pena’nın yapılan MR tetkiklerinde sağ üst ön adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başlandığı öğrenildi. Ayrıca, Marcao ve Omar Elabdellaoui’nin de tedavilerine devam edildi.

Sarı-kırmızılılar, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.

DHA

YORUM YAZ