MENÜ

Son dakika iddiası: Galatasaray Aliou Dieng için teklif yaptı

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Mısırlı gazeteci Ahmed Kiro Hamada, Sarı Kırmızılıların Al Ahli takımında oynayan Malili orta saha oyuncusu Aliou Dieng için teklif verdiğini söyledi.

Son dakika iddiası: Galatasaray Aliou Dieng için teklif yaptı

Mısırlı gazeteci Ahmed Kiro Hamada, Galatasaray'ın Aliou Dieng için Al Ahli'ye teklif yaptığını duyurdu. Hamada, Al Ahli'nin 7 milyon Euro bonservis istediğini belirtirken Malili oyuncunun Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığını ifade etti.

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Hamada, "Galatasaray, oyuncuyu istiyor. Bir teklif verdi. 5 milyon Euro öneriyor. Al Ahli 7 milyon Euro istiyor; çünkü oyuncuya İspanya, Fransa ve Arap ülkelerinde çok sayıda teklif var.'' dedi ve ekledi:

'6 milyon Euro'da buluşabilirler'

''Biz burada Dieng'i Fatih Terim'in çok istediğini duyduk. Lille takımı da kalip oldu. Oyuncu, burada Afrika kupası, lig şampiyonluğu pek çok şeyi kazandı. Artık daha yüksek hedefler peşinde olmak istiyor. 1 ay önce bir maç sonrasında kendisiyle konuştum. Galatasaray'da oynamak istiyor. Oyuncunun iradisi Galatasaray'dan yana; ama tahminim Galatasaray'ın 7 milyon Euro ödemeyeceği doğrultusunda. Ortada bir rakam 6 milyon Euro'da buluşabilirler. Ayrıca sonraki satış ve başarı bonusları olabilir. Ben Dieng'in Galatasaray'a transferini çok olası görüyorum"

Haberin Devamı

YORUM YAZ