MENÜ

Son dakika haberi... Juventus açıkladı! Cristiano Ronaldo'nun son testi negatif

Son dakika haberi: Serie A ekibi Juventus, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya yapılan son koronavirüs testinin negatif çıktığını açıkladı. Yıldız oyuncu, daha sonra ambulans uçakla Portekiz’den İtalya’ya gelmiş, bu seyahati İtalya’da tartışma konusu olmuştu. Böylece Ronaldo’nun 19 gün sonra iyileştiği ve daha fazla tecrit altında kalmasına gerek olmadığı belirtildi.

Son dakika haberi... Juventus açıkladı! Cristiano Ronaldo'nun son testi negatif

Juventus'tan son dakika Cristiano Ronaldo açıklaması... Son 3 koronavirüs testi pozitif çıkan ve iki haftadır izolasyon altında olan Cristiano Ronaldo’ya yapılan 4. test negatif sonuçlandı. Çizme ekibi, Portekizli süperstara yapılan son koronavirüs testinin negatif çıktığını ve artık izole edilmesine gerek olmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, ay başında Portekiz Milli Takımı'nın maçları için milli takım kampına katılmış, 13 Ekim’de burada yapılan test sonucunun pozitif çıktığı duyurulmuştu. Yıldız oyuncu, daha sonra ambulans uçakla Portekiz’den İtalya’ya gelmiş, bu seyahati İtalya’da tartışma konusu olmuştu.

Cristiano Ronaldo, Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo şans verirse takımının bu hafta sonu Spezia deplasmanındaki mücadelesinde sahada yer alabilecek.

Sosyal paylaşım sitelerinden Instagram’da bireysel antrenmanlarına devam ettiği, iyi ve formda olduğuna dair fotoğraf ve videolar paylaşan 35 yaşındaki oyuncu, son paylaştığı fotoğrafının altına yaptığı bir yorum dikkat çekmişti. "PCR testi tam bir saçmalık" yazan Ronaldo, daha sonra bu yorumunu silmişti.

Haberin Devamı

Takipçilerinin dikkatinden kaçmayan bu yorum, Cristiano Ronaldo’nun 3. testinin de pozitif çıkmasına verdiği tepki olarak değerlendirilmişti.

YORUM YAZ