MENÜ

Son dakika haberi | Gheorghe Hagi'den Fatih Terim ve Galatasaray açıklaması

Gheorghe Hagi'den flaş Fatih Terim ve Galatasaray açıklaması geldi... Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan ve yönetimsel hoşnutsuzluğun had safhada olduğu Galatasaray'da Fatih Terim sesleri yükseliyor. Olaylığı ayrılığının ardından ilk seçimli kongrede başkanlığa aday olacağı iddia edilen Fatih Terim'in başkan seçilmesi halinde Gheorghe Hagi'yi de teknik direktör olarak takımın başına getireceği belirtiliyordu. Bu iddialar üzerine Gheorghe Hagi'den Rumen basınına bir açıklama geldi.

Son dakika haberi | Gheorghe Hagi'den Fatih Terim ve Galatasaray açıklaması

Galatasaray'da Domenec Torrent'in geleceği tartışılırken, görevine son verilen Fatih Terim'in, ileride Galatasaray'a Başkan olacağı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Terim'in Başkan olması halinde takımın başına getirmeyi düşündüğü isimlerden birinin Hagi olduğu konuşuluyordu.

Bu iddialar üzerine Romanya basını, Hagi'nin konuyla ilgili görüşlerini sordu. Tecrübeli çalıştırıcı, Fatih Terim'e büyük saygı duyduğunu belirtirken, ülkesinden yakın zamanda ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

HEDEFLERİM ÇOK FARKLI

Hagi, "Terim'le oyuncu olarak çalışmaktan büyük onur duydum. Ona her zaman büyük bir saygım var. Fatih Terim sonrasında Galatasaray'ın başına geçmek kolay değil. Eğer ileride Başkan seçilirse onun adına çok sevinirim. Ancak tekrar Galatasaray'ın başına geçmek gibi bir düşüncem yok. FCV Farul'da mutluyum ve bu takımı Romanya'nın en büyük kulüplerinden biri yapmak istiyorum. Bu sebeple Terim'den teklif gelse bile burada kalacağım." diye konuştu.

Haberin Devamı

FİNANSAL DESTEK GEREKLİ

Hagi, "Farul olarak şu anda Romanya'da ilk 4'ün dışındayız. Öncelikle bir an önce yükselmemiz gerekiyor. Ancak benim planlarım bu kadar kısa vadeli değil. Önemli iş insanlarının yaşadığı bir yerdeyiz. Onların finansal desteğine ihtiyacımız var. Onlar bize yardımcı olursa, bu takımı Romanya'nın en büyük kulüplerinden biri yapabiliriz. Belediyeden de katkı bekliyoruz. Her yıl rekabetçi bir bütçe sağlayabilirsek, işler çok kolaylaşır." dedi.

YORUM YAZ