MENÜ

Son dakika haberi! Galatasaray'da gönderilecek isimler...

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda evinde Barcelona'ya 2-1 Mağlup olarak Avrupa yürüyüşünü tamamlayan ve Süper Lig'de de şampiyonluk şansı kalmayan Galatasaray'da yeni sezon planlaması yapılmaya başlandı. Hangi bölgelere transfer yapılacak, kimler gönderilecek? Fanatik.com.tr editörümüz Yakup Çınar aktardı: Galatasaray artık önümüzdeki sezonu düşünecek Domenec Torrent'in özellikle İsmail Çipe, Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Babel, Ömer Bayram, Arda Turan, Erik Pulgar, Gomis ve Halil Dervişoğlu gibi isimlere...

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda evinde Barcelona'ya 2-1 Mağlup olarak Avrupa yürüyüşünü tamamlayan ve Süper Lig'de de şampiyonluk şansı kalmayan Galatasaray'da yeni sezon planlaması yapılmaya başlandı. Hangi bölgelere transfer yapılacak, kimler gönderilecek? Fanatik.com.tr editörümüz Yakup Çınar aktardı:

Haberin Devamı

Galatasaray artık önümüzdeki sezonu düşünecek Domenec Torrent'in özellikle İsmail Çipe, Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Babel, Ömer Bayram, Arda Turan, Erik Pulgar, Gomis ve Halil Dervişoğlu gibi isimlere çok şans vermesini beklemiyorum. Sadece bir istisna var burada Feghouli. Son haftalarda formunda yükselme var bu oyuncunun. Galatasaray'ın sezon sonunda Feghouli ile masaya oturacağını düşünüyorum, Feghouli de Galatasaray'da kalmayı istiyor.

YORUM YAZ