MENÜ

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Erol Bulut sitem etti: Hakem neden VAR'a çağrılmadı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Göztepe'yi 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yedikleri ilk gol nedeniyle sitem eden Bulut, ''Olmayan bir penaltıdan gol yedik. Hakem neden VAR'a çağrılmadı? Gitmeliydi. Çünkü penaltı değil. Maçın gidişatını değiştirebilirdi.'' dedi.

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Erol Bulut sitem etti: Hakem neden VAR'a çağrılmadı?

Süper Lig’de milli aranın ardından Gürsel Aksel Stadı’nda Göztepe’ye konuk olan zirve adaylarından Fenerbahçe, rakibini 3-2 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Sarı Lacivertli ekibin teknik direktörü Erol Bulut, Bulut, müsabakanın ardından katıldığı basın toplantısında, zor bir deplasmanda galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kolay bir maç olmadığını kaydeden Bulut, şöyle konuştu:

"Kendi işimizi zorlaştırdık. 5-6 olacak maçı 3-2 kazanmış olduk. ilk yarıda 1-0 öndeyken hakemin rakibe verdiği bir penaltı oldu. Normalde o pozisyonlarda VAR’a çağrılıyor. İzleseydi, yüzde yüz vermezdi. Hakemlerin biraz daha dikkat etmesi lazım. Sadece bize değil rakiplere karşı da. Yeteri kadar pozisyona girdik. Defans anlamında bireysel hatalar yaptık."

Bulut, lige verilen arada 13 oyuncularının milli takımlara gittiğini, bu nedenle bazı oyuncularda yorgunluk gözlemlendiğin belirterek, "Oynanan futboldan, oluşturduğumuz pozisyonlardan memnunum. Bireysel hatalar oldu ama daha iyi olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Aleyhlerine verilen penaltı pozisyonuna itiraz ettiğinin sorulması üzerine Bulut, "Olmayan penaltı olursa her hoca itiraz eder. Etmeyecek hoca olduğunu düşünmüyorum. Olmayan penaltı diye düşünüyorum. Devre arasında da maç sonunda da izledim, kendisi de izleyecektir. Kendi kararını verecektir." diye konuştu.

Haberin Devamı

Bulut, 26 kişilik kaliteli bir kadrolarının bulunduğunu belirterek, 40 haftalık süreçte kadroda rotasyon yapabileceklerini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ