MENÜ

Son dakika haberi! Fenerbahçe'de tam mesai! Jorge Jesus etkisi

Jorge Jesus, Samandıra’da şimdiden etkisini gösterdi. Yeni sezon öncesi yoğun bir çalışma temposuna başlayan futbolcular, yeni hocalarının tarzından etkilendi.

Son dakika haberi! Fenerbahçe'de tam mesai! Jorge Jesus etkisi

Yeni sezon hazırlıklarını bir haftadır sürdüren Fenerbahçe’de Jorge Jesus rüzgarı şimdiden esmeye başladı. Hazırlıklarını Samandıra’da yürüten sarı-lacivertlilerde Portekizli çalıştırıcı adından söz ettirmesini bildi.

Haberin Devamı

Futbolcular çift antrenmanla günleri geçiriyor. Bir antrenman ortalama 2.5 saat sürüyor. Her idman öncesi bir toplantı yapılıyor. Toplantı sonrası bir salon çalışması oluyor ve hemen akabinde oyuncular sahaya iniyor. Sabahtan akşama yoğun bir 5 saat mesai gerçekleşiyor. Sahaya çıkıldığında tempolu dayanıklılık koşuları dikkat çekiyor. Yorucu bir program olsa da futbolcular asla şikayet etmiyor. Tam tersi Jorge Jesus’un bu yöntemi, çalışma tarzı ve iletişimi futbolcular da saygı uyandırmış durumda. Ayrıca Samandıra’da hocanın en yakınında Operasyon Direktörü Mario Branco bulunuyor. Teknik menajer Mehmet Aurelio ise genelde oyuncularla iletişimde destek veriyor. Jorge Jesus, oyuncularla hep yakın temasta. Herkesin fikrini almayı önemsiyor ve iletişime açık. Jorge Jesus’un ilk günden itibaren gerek takımla gerek ekibiyle gerek profesyonellerle ve gerekse de medyayla kurduğu iletişim takdir topladı.

Haberin Devamı

İLK MAÇ BUGÜN

2022-23 sezonuna hazırlanan Fenerbahçe’de ilk hazırlık maçı bugün oynanacak ve Fenerbahçe’nin Youtube kanalından yayınlanacak.. Sarı-lacivertliler bugün saat 18.00’da Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Kuzey Makedonya şampiyonu KF Shkupi ile karşılaşacak. Jorge Jesus, ilk maçına çıkacak. Jesus’un bu mücadelede tüm futbolcularına şans vermesi bekleniyor. (Milliyet)

YORUM YAZ