MENÜ

Son dakika haberi: Fenerbahçe, Dimitrios Pelkas transferini bitirdi! İşte bonservisi

Transfer şampiyonu Fenerbahçe, Ademi ve Perotti’nin ardından son bombasını son günde patlatmak için düğmeye bastı. Kanarya, Yunan 10 numara Dimitrios Pelkas'ın transferi konusunda PAOK ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, Pelkas için PAOK'a 1.6 milyon euro bonservis bedeli + sonraki satıştan yüzde 20 pay verecek.

Son dakika haberi: Fenerbahçe, Dimitrios Pelkas transferini bitirdi! İşte bonservisi

Takımın başına Erol Bulut'u getiren, 15 yeni ismi kadrosuna katan ve Diego Perotti ile Kemal Ademi'yi İstanbul'a getiren Fenerbahçe'de hareketlilik bitmiyor. Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Kanarya, PAOK'un yıldızı Dimitrios Pelkas'ı transfer etmek üzere. İki kulübün bonservis konusunda anlaşmaya vardığı ve transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

1.6 milyon euro bonservis + sonraki satıştan pay

Fenerbahçe'nin bu transfer için kasasından 1.6 milyon euro çıkacak. PAOK, 26 yaşındaki kaptanını elden çıkarmak istemese de Pelkas'ın 10 ay sonra serbest kalıyor olması transferi kolaylaştırdı. Fenerbahçe, ayrıca Yunan ekibine sonraki satıştan yüzde 20 pay verecek. Sözleşmesi 2021’de sona erecek Pelkas, 10 numara pozisyonunun yanı sıra sol kanat ve yardımcı forvet olarak da oynayabiliyor.

Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

PAOK'un OFI'yi 3-0 mağlup ettiği maçta Siyah Beyazlı formayı son kez giyen Pelkas, takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Yunan yıldızın sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmen Fenerbahçe'nin futbolcusu olacağı öğrenildi.

Hakan Ateşler / FANATİK ÖZEL

Haberin Devamı

YORUM YAZ