MENÜ

Son dakika haberi! Beşiktaş'ta Nwakaeme sürprizi...

Beşiktaş, Anthony Nwakaeme'nin kulübü Trabzonspor ile anlaşamaması durumunda hemen harekete geçmeye hazırlanıyor. Nijeryalı yıldıza, bonuslar hariç senelik 2 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yapılması planlanıyor.

Son dakika haberi! Beşiktaş'ta Nwakaeme sürprizi...

Yeni sezonda Süper Lig'de yeniden şampiyonluk hedefleyecek olan Beşiktaş, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, hücum hattı için rotasını, Trabzonspor'un geride bıraktığımız sezonda şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme'ye çevirdi. Bordo- Mavililer'le henüz biten sözleşmesini uzatmayan ve geleceğinin ne olacağı merak konusu olan Nwakaeme için Kara Kartal hamlesini yapmak için doğru anı kovalıyor. Nijeryalı yıldız, kulübünden 3 yıllık kontrat için yaklaşık 3 milyon Euro talep ediyor. Tarafların anlaşamaması durumunda hemen harekete geçecek olan Kara Kartal, 33 yaşındaki kanat oyuncusunu ikna etmeye çalışacak.

Haberin Devamı

İsmael de çok beğeniyor

Kartal'ın bonuslar hariç yıldız futbolcu için 2 milyon Euro'nun üzerinde senelik ücret vermeyi planladığı gelen haberler arasında yer alıyor. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Valerien İsmael'in de Türkiye'ye geldiğinden beri en beğendiği oyuncular arasında yer alan Nwakaeme ile ilgili ilerleyen zamanda, hareketli günlerin olması bekleniyor.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ