MENÜ

Son dakika haberi! Beşiktaş Saiss'e kavuşuyor

Siyah-Beyazlılar, yeni sezon öncesindeki ikinci transferini Romain Saiss’le yaptı. Wolverhampton’la sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki stoperi kadrosuna katan yönetim, 1,88’lik futbolcuyu salı günü İstanbul’a getirip 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Son dakika haberi! Beşiktaş Saiss'e kavuşuyor

Yeni sezon öncesinde kadrosunda büyük bir değişime imza atacak olan Siyah-Beyazlılar, Domagoj Vida’yla maaş konuşunda anlaşma sağlanamaması sonrasında yolları ayırmıştı. Hırvat savunma oyuncusunun yerini doldurmak için yapılan araştırmalarda rotayı İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton’ın 32 yaşındaki Faslı stoperi Romain Saiss olarak belirleyen yönetim, tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaştı. 1,88’lik savunma oyuncusuyla 1.5 milyon Euro’dan 2 artı 1 seneliğine el sıkışan idareciler, deneyimli ismi salı günü İstanbul’a getirecek. Fas Milli Takımı’yla Afrika Uluslar Ligi maçlarına çıkan Saiss, yarın oynanacak Liberya karşılaşması sonrasında Türkiye’nin yolunu tutacak.

Haberin Devamı

Tam bir joker...

Sol ayaklı olması sebebiyle özellikle tercih edilen Saiss’in, Valerien Ismael’in 3-4-3 sisteminde savunmanın merkezinde forma giymesi bekleniyor. Savunmaya yapılacak yerli stoper takviyesine bağlı olarak Saiss’in üçlünün solunda oynama ihtimali de bulunuyor. Başarılı futbolcu, ek olarak ön libero hattında da başarıyla görev yapabilmesi sebebiyle tam bir joker... 9 milyon Euro’luk kadro değeri bulunan Saiss, geride bıraktığımız sezonda Wolverhampton’da 32 karşılaşmada 3 asistlik performans sergilemişti.

YORUM YAZ