MENÜ

Son dakika haberi | A Milli Takım'da büyük sistem tartışması!

A Milli Takım'ın Portekiz ve İtalya ile oynadığı maçlar öncesi sistem ve diziliş konusunda hem teknik heyetin kendi içinde hem de futbolcular ile teknik direktör Stefan Kuntz arasında tartışmalar yaşandığı ileri sürülüyor.

Son dakika haberi | A Milli Takım'da büyük sistem tartışması!

A Milli Takım, Portekiz maçına sürpriz bir şekilde 3-4-3 sistemiyle çıktı. Bu sisteme Kuntz dışında takımın büyük bir bölümü muhalefet etti. İlk tartışma Burak Yılmaz ile Alman teknik adam arasında yaşandı. Ancak Burak Yılmaz Kuntz'u kararından vazgeçiremedi. Burak İtalya maçında jübile yapabilirdi ancak bu tartışmalar sonrası Portekiz maçı sonrası Milli Takım'a vedasını açıkladı.

Haberin Devamı

Serdar Aziz oynamak istemedi

3'lü savunmada Alman Kuntz'un Merih ve Çağlar'ın yanında ilk tercihi Serdar Aziz'di. Ancak Serdar 3'lü savunmada oynamak istemedi. Kenan Koçak Kaan Ayhan'ın oynamasını istedi hatta antrenmanlarda bu isme şans verdiler. Portekiz maçının oynanacağı gün ise Alman teknik adam Ozan Kabak'ı sahaya sürdü.

Cengizle de tartıştı...

Cengiz Ünder de Burak Yılmaz gibi Kuntz'un sistemine muhalefet etti. Hatta ikili arasında tansiyon yükseldi ancak Cengiz de Stefan Kuntz'u kararından döndüremedi.

Süper Lig oyuncuları tepkili

Özellikle Süper Lig'de forma giyen Abdülkadir, Dorukhan Toköz, Rıdvan Yılmaz, Umut Bozok ve Serdar Dursun gibi oyuncuların yerine yurt dışından gelen oyuncuların tercih edilmesi de takımda büyük rahatsızlık yarattı.

Haberin Devamı

İstifa gelebilir...

A Milli Takım'daki oyuncuların büyük bölümü kadronun milli takım sorumlusu Hamit Altıntop tarafından dizayn edildiğini düşünüyor. Bu arada teknik ekipten bazı isimlerin de sistem konusunda Kuntz'a muhalefet ettiği ancak son kararı yine Alman teknik adamın verdiği gelen haberler arasında. Bu isimlerden bazılarının istifa dahi edebileceği konuşuluyor.

Yakup Çınar - Fanatik Özel

YORUM YAZ