MENÜ

SON DAKİKA! Gökhan Çıra Fatih Terim'den özür diledi

Son dakika haberi... Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından Fatih Terim hakkında ağır sözler sarf eden Gökhan Çıra, kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Çıra, Fatih Terim ve Galatasaray taraftarından özür diledi.

SON DAKİKA! Gökhan Çıra Fatih Terim'den özür diledi

Gökhan Çıra'dan son dakika açıklaması: Tuzlaspor-Galatasaray maçındaki olayların içerisinde yer alan, Fatih Terim'e de "Mafya mısın?" diyen futbolcu Gökhan Çıra, deneyimli hocadan ve Sarı Kırmızılı ekip taraftarından özür diledi.

Haberin Devamı

Çıra'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Öncelikle herkese merhaba. Dün yaşanan tatsız olaydan dolayı başta Ultraslan'dan, bütün taraftarlardan özür dilerim, kimseyle bir sorunum yoktur. Sadece eskiden yaşanan olaylardan dolayı biraz doluydum. Tekrar Fatih hocadan ve Ultraslan'dan özür dilerim.''

SON DAKİKA Gökhan Çıra Fatih Terimden özür diledi

Gökhan Çıra ne demişti?

Maçtan sonra Galatasaray’ın teknik heyetinden tanımadığı birinin kendisine yumruk attığını öne süren Gökhan Çıra’nın alnındaki şişlikler dikkat çekti. Gökhan, “Fatih Terim de yardımcıya beni soruyor. Sen kimsin? Mafya mısın? Futbolun mafyası sen misin? Evet Gökhan Çıra benim. Nerede olduğum da belli. Galatasaray altyapısında oynadım. Orada ne yaşadığımı kimse bilemez. Ben bunu bildiğim için cephe aldım. Orada 2-0 kazanmışım sevinmeyecek miyim? Sevineceğim, az bile yaptım. Buna tepki gösteriyorlarsa, PSG’ye, Real Madrid’e, Brugge’e böyle oynasınlar. Bize değil. Türkiye’yi rezil ettiniz. Muslera da gelip anama küfür ediyorsa, benim gözümde karakterli biri asla değildir” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ