MENÜ

Son dakika | Galatasaray'lı Feghouli'den flaş açıklama

Son dakika haberi..Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında 3-1 kaybettiği maçta kırmızı kart gören Sofiane Feghouli, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Feghouli, "Açıkçası hatalıyım ve bunun sorumluluğunu alıyorum. Kuzey Afrikalı futbolcuların sahada ''öfke'' sorunu yoktur. Analizlerinizi yaparken tüm kökenlere eşit olun çünkü bu saygı eksikliğidir." ifadelerini kullandı

Son dakika | Galatasaray'lı Feghouli'den flaş açıklama

Galatasaray'ın sahasında Trabzonspor karşısında 3-1 kaybettiği maçta ilk yarıda kırmızı kart gören Sofiane Feghouli, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. Cezayirli oyuncu, maçın kaybedilmesinde gördüğü kartın etkisi olduğunu söylerken yapılan eleştirilerin ırkçılık seviyesinde olduğunun altını çizdi.

Haberin Devamı

Profesyonel futbol kariyerimdeki ilk defa bu şekilde oyundan atıldım. Açıkçası hatalıyım ve bunun sorumluluğunu alıyorum. Dün akşamki yenilgi benim hatamdan kaynaklanıyor. Kuzey Afrikalı futbolcuların sahada ''öfke'' sorunu yoktur. Analizlerinizi yaparken tüm kökenlere eşit olun çünkü bu saygı eksikliğidir."

YORUM YAZ