MENÜ

SON DAKİKA | Galatasaray'ın Robertha ısrarı sürüyor

Son dakika haberi... Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın bu yaz gündemine gelen Nigel Robertha'ya olan ilgisinin sürdüğü belirtildi. Yunanistan'dan AEK, oyuncu için devreye girerken Galatasaray'ın transfere ilişkin gelişmeleri yakından takip ettiği aktarıldı.

SON DAKİKA | Galatasaray'ın Robertha ısrarı sürüyor

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, potansiyelli isimler adına da çalışmalarına devam ediyor. Transferde ismi daha önce de gündeme gelen Nigel Robertha için Sarı-Kızmızılar'ın ilgisini sürdürdüğü aktarıldı.

Haberin Devamı

Bulgar basınından Fakti'nin iddiasına göre Yunanistan ekibi AEK, Robertha için devreye girerken Feyenoord ve Galatasaray'ın da devrede oldukları belirtildi.

AEK'nın Robertha'nın serbest kalması ile oyuncuyu kadrosuna katmak istediği aktarılmakta. Daha önce çıkan haberlerde ise bu yaz takımdan ayrılabileceğini belirten Robertha için Galatasaray'ın kulübü Levski Sofia ile anlaşma noktasına geldiği aktarılmıştı.

Geçtiğimiz yaz Cambuur'dan 850 bin Euro karşılığında Levski Sofia'ya transfer olan 22 yaşındaki golcü, bu sezon Bulgaristan Ligi'nde çıktığı 15 maçta 9 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

YORUM YAZ