MENÜ

Son dakika! Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi: Adil Demirbağ

Son dakika haberi... Gelecek sezonun kadrosunu yapmak için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'dan sürpriz bir yerli hamlesi geldi. Galatasaray'ın Adana Demirspor'un sağ bek ve stoper mevkilerinde görev yapan 22 yaşındaki futbolcusu Adil Demirbağ ile ilgilendiği iddia edildi.

Son dakika! Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi: Adil Demirbağ

Gelecek sezon maliyeti uygun ve bonservisi elinde olan futbolculara yönelecek olması beklenen Galatasaray'ın Sivassporlu Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile Çaykur Rizesporlu Oğulcan Çağlayan'la söz kestiği, transfer döneminin açılır açılmaz imzaların geleceği konuşulurken, gündeme sürpriz bir isim geldi.

Haberin Devamı

Sarı Kırmızılı ekibin Adana Demirspor forması giyen Adil Demirbağ ile ilgilendiği iddia edildi. A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray 22 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Haberde Fatih Terim'le bizzat görüşen Adil'in Galatasaray'a sıcak baktığı ifade edildi.

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edilmişti

Adana Demirspor'un bankoları arasında yer alan savunmacıyla Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edilmişti. Bu sezon Adana Demirspor'da 23 maça çıkan Adil, 1 gol, 1 asist kaydetti. Sağ ve stoper mevkilerinde görev alan Adil'in Adana ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ