MENÜ

Son Dakika | Galatasaray'da yönetim ile Eşref Hamamcıoğlu gerginliğinde ikinci perde!

Yönetimin, Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu’nun beyanlarıyla ilgili kulübün internet sitesinden yaptığı sert açıklamanın ardından şok bir gelişme yaşandı. Divan Kurulu, toplantı kararı alıp tüm üyeleri bilgilendirirken yönetimle iletişime geçmedi.

Son Dakika | Galatasaray'da yönetim ile Eşref Hamamcıoğlu gerginliğinde ikinci perde!

Galatasaray Kulübü’nde yönetim kurulu ile divan arasındaki soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor... Geçen hafta Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, salgın döneminde ligin devam etmesiyle ilgili bir demeç vermiş, yönetim de kulübün resmi sitesinden sert bir açıklama yaparak konuyla ilgili yönetim dışında yapılacak açıklamalara itibar gösterilmemesini istemişti. Hürriyet'in haberine göre; önceki gün yeni bir gelişme yaşandı ve Divan Kurulu heyeti, yönetimle iletişime geçmeden telekonferans yöntemi ile toplantı kararı aldı.

Haberin Devamı

Nisan ve mayıs toplantıları bir arada

Divan Kurulu heyetinden yapılan açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle gerçekleştirilemeyen nisan ve mayıs ayı divan kurulu toplantılarının 23 Mayıs Cumartesi günü telekonferans ile yapılacağı üyelere duyuruldu. Üyelere gönderilen e-postada, 9 Nisan’da yapılması planlanan ancak ileri bir tarihe ertelenen toplantının tam tarihi 23 Mayıs Cumartesi, saat 13.30 olarak duyuruldu. Bununla beraber, gerek toplantı planlaması gerekse gün ve saatle alakalı divan heyetinin, kulüp yönetim kurulu ile iletişime geçmediği ve herhangi bir bilgi vermediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe de online yapmıştı

Kulüpte her ay düzenlenen Divan Kurulu toplantılarında üyelere görüş ve eleştirilerini dile getirme fırsatı verilirken, kulüp başkanı da söz alarak hem gündeme dair açıklamalar yapar hem de eleştirilere yanıt verirdi. Ancak sarı kırmızılı kulüpte ilk kez yapılacak ‘online’ divan kuruluyla ilgili Başkan Mustafa Cengiz veya yönetiminin bilgi sahibi olmadığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe de geçtiğimiz günlerde divan toplantısını online yapmış, kulüp baaşkan Ali Koç da bu toplantıya katılarak söz almıştı.

YORUM YAZ