MENÜ

SON DAKİKA! Galatasaray'da yaptığı hatalar başını yaktı! Fatih Terim biletini kesti!

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş'ın Sivas'ta puan kaybettiği haftada Galatasaray kendi evinde Trabzonspor'la 1-1 berabere kalarak büyük fırsat tepti. Teknik direktör Fatih Terim, hatalarıyla tepki çeken yıldız ismin üstünü çizdi. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Galatasaray'da yaptığı hatalar başını yaktı! Fatih Terim biletini kesti!

Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor'la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Sarı-kırmızılılar lider Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada rakibini yakalama şansını kaçırdı.

Haberin Devamı

Son 4 maçında Türk Telekom Stadyumu'nda galibiyet alamayan sarı-kırmızılılar, liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş'ın 6, BAY geçen Fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisine düştü.

Galatasaray'ın puan kaybı sarı-kırmızılı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Teknik direktör Fatih Terim bu sezonun tartışılan isminin biletini kesti. Beşiktaş, Konyaspor, Çaykur Rizespor ve son oynanan Trabzon maçlarındaki hatalarıyla 8 puanlık kayıpta direkt başrolde olan Luyindama'nın sezon sonu gönderileceği ifade edildi.

1-1.5 ay önce yeni bir sözleşme ve buna bağlı zam yapılması planlanan Luyindama'nın bireysel yanlışları, süreci bugünlere getirdi. Cezalı Donk’un yokluğunda stoper olarak görev yapan Demokratik Kongolu savunmacı, verilen şansları hep kötü kullandı. Luyindama teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezonki planları arasında yer almıyor.

Haberin Devamı

Bu nedenle Galatasaray, 27 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda satma kararı aldı. Demokratik Kongolu oyuncu için gelecek teklifler değerlendirilecek ve böylece sarı-kırmızılılar, defans hattında değişime gidecek.

3+5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER OLMUŞTU

Galatasaray’a 3+5 milyon euro karşılığında Standard Liege’ten transfer olan ve ilerle satılması halinde büyük paralar kazandıracağı söylenen Kongolu futbolcu için düşünülen politika da gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.

DEĞERİ DÜŞTÜ

27 yaşındaki futbolcunun, geçirdiği ağır sakatlığın da etkisiyle performansı düşerken eski tekliflerin de gelmediği öğrenildi. Luyindama’nın, geçen yıl Aston Villa, Everton ve Wolverhampton ile adı geçmişti. Galatasaray da Demokratik Kongolu stoperin satışından 15-20 milyon euro bekleniyordu. Ancak Luyindama’nın düşen performansı ile beraber değeri de düştü. (Skorer)

YORUM YAZ