MENÜ

Son dakika | Galatasaray'da Sinan Bolat gelişmesi! Gent'ten açıklama geldi

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası Fatih Öztürk ve İsmail Çipe'den beklenen performansı alamayan Galatasaray'da kaleci transferi için Gent forması giyen Milli file bekçisi Sinan Bolat'ın ismi gündeme gelmişti. Ancak Sarı-Kırmızılı ekibe Belçika ekibinden kötü haber geldi. Gent'in CEO'su Michel Louwagie, yaptığı açıklamada Sinan Bolat'ı bırakmak istemediklerini dile getirdi.

Son dakika | Galatasaray'da Sinan Bolat gelişmesi! Gent'ten açıklama geldi

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası Fatih Öztürk ve İsmail Çipe'den beklenen performansı alamayan Galatasaray, Gent forması giyen Milli kaleci Sinan Bolat ile ilgileniyordu. Ancak Belçika ekibi tecrübeli kaleciyi bırakmak istemediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Voetbalprimeur'da yer alan habere göre Gent CEO'su Michel Louwagie, Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Sinan Bolat hakkında açıklamalarda bulundu. Louwagie, Sinan'ı bırakmak istemediklerini dile getirerek, "Sinan ile konuştuk. Haziran ayının sonuna kadar sözleşmesi devam ediyor" dedi.

Belçika ekibiyle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Sinan Bolat'a takımdan henüz bir sözleşme uzatma teklifinin gelmediği belirtilirken, tecrübeli kalecinin geleceğine netlik kazandırmak istediği ve Galatasaray'ın ise Sinan Bolat'a 2.5 yıllık sözleşme teklif etmeyi plandağı aktarılanlar arasında yer aldı.

Tecrübeli file bekçisi, Gent'in kendisi hakkındaki kararını kısa sürede vermesini bekliyor.

Bu sezon 37 maçta görev yapan Sinan Bolat'ın, takımının Pazar günü Antwerp'e karşı oynayacağı mücadeleye ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ