MENÜ

Son dakika! Galatasaray'da istifa depremi

Son dakika Galatasaray haberi... Galatatasaray'da Başkan Burak Elmas ile daha önce tartışma yaşayan Rezan Epözdemir, bugünkü toplantıda da tartışınca istifa kararı aldı. Bugün gerçekleşen toplantı sırasında Başkan Elmas'ın Köksal Ünlü ve Işıtan Gün'den de istifalarını istediği öğrenildi.

Son dakika! Galatasaray'da istifa depremi

Galatatasaray'da Başkan Buak Elmas ile daha önce tartışma yaşayan Rezan Epözdemir, bugünkü toplantıda da tartışınca istifa kararı aldı. Bugün gerçekleşen toplantı sırasında Başkan Elmas'ın Köksal Ünlü ve Işıtan Gün'den de istifalarını istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da yönetim kaynıyor... Daha önce Başkan Burak Elmas ile tartışan Rezan Epözdemir, bugünkü toplantıda da yine Başkan Elmas ile tartışmaya girdi. Yaşanan bu gerginliğin ardından Epözdemir'i istifa kararı aldığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Epözdemir, ' Cuma sabah 11.00'de gündemdeki konular ile ilgili kapsamlı bir basın toplantısı yapacağım. Geregi bilgilerinize saygılarımla sunulur' ifadelerini kullanarak istifa edeceğinin sinyalini verdi.

Burak Elmas 2 ismi görevden aldı

Bugünkü toplantı sırasında Başkan Burak Elmas'ın Işıtan Gün ve Köksal Ünlü'den de istifa etmelerini istedi. Galatasaray yöneticisi Işıtan Gün istifa etmediğini ve istifasının söz konusu olmadığını soyledi. Başkan Burak Elmas, Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir ve Genel Sekreter Köksal Ünlü’yü görevden aldı, ''Gereğini yapın'' dedi.

Haberin Devamı

Fanatik Özel/ Metin Karabaş - Yakup Çınar

YORUM YAZ