MENÜ

SON DAKİKA | Galatasaray'da Falcao Alanyaspor kamp kadrosuna alınmadı

Son dakika haberi... Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yıldız golcü Radamel Falcao kamp kadrosunda yer almadı. Kolombiyalı yıldız futbolcu sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçında da takımdaki yerini alamamış, tribünden arkadaşlarına destek vermişti. Falcao'nun yanı sıra sakatlığı devam eden Lemina da Galatasaray kafilesinde yer almadı.

SON DAKİKA | Galatasaray'da Falcao Alanyaspor kamp kadrosuna alınmadı

Galatasaray 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 31. haftasında Alanyaspor ile oynayacağı maç öncesi bugün bir antrenman gerçekleştirdi. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas çalışması üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Sarı Kırmızılı ekip Alanyaspor maçı için bugün saat 16.00’da Alanya'ya özel uçakla hareket edecek.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Alanyaspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Jean-Micheal Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Jesse Sekidika, Okan Kocuk, Emin Bayram, Marcao Teixeira, Taylan Antalyalı, Berk Balaban.

Kafilede yer almayan isimler

Sakatlığı nedeniyle idmanları kaçıran golcü futbolcu Radamel Falcao, kamp kadrosunda yer almadı. Falcao'nun yanı sıra sakatlığı devam eden Lemina da Galatasaray kafilesinde yer almadı.

YORUM YAZ