MENÜ

Son dakika! Galatasaray'da Albert Riera geri döndü

Galatasaray'ın eski futbolcusu Albert Riera, Teknik Direktör Domenec Torrent'in yardımcı antrenörü olarak teknik ekibe katıldı. Riera, Galatasaray'dan teklif aldığında yüreğinin sesini dinlediğini söyledi.

Son dakika! Galatasaray'da Albert Riera geri döndü

Galatasaray'ın eski futbolcusu Albert Riera, Futbol A Takımı Yardımcı antrenörü olarak teknik ekibine katıldı.

Haberin Devamı

2011-2014 arasında futbolcu olarak yer aldığı Galatasaray'da 2020-21 sezonunda teknik kadroda yardımcı antrenör olarak bulunan İspanyol futbol adamı, GS TV'ye yaptığı açıklamada yüreğinin sesini dinlediğini söyledi.

15 Nisan'da 40. yaş gününü kutlayacak olan Riera, "Galatasaray'dan teklif aldığımda yüreğimin sesini dinledim. Burası benim ikinci evim. Zaten yüzümdeki tebessümden de duygularımı anlayabilirsiniz" diye konuştu.

Birlikte çalıştığı Fatih Terim ve ekibine destekleri için teşekkür eden İspanyol futbol adamı, gelmeden önce eski ekibiyle konuştuğunu dile getirerek, "Onlar da anlıyor ki, sevdiğim kulübe hizmet etmek istiyorum. Bu güven için de çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Albert Riera, Galatasaray'daki hedeflerini de şöyle anlattı:

"Domenec Torrent ile iki saat aralıksız futbol konuştuk. Takıma uyarlayabileceğimiz çok güzel fikirleri var. Futbolcularımızı ve Türk futbolunu yakından tanıdığımı hocamız da biliyor. Türkiye, Türk futbolu ve Galatasaray ile ilgili bilgilerimi paylaşarak kendisine destek olacağım. Kaliteli oyuncularımız var. Bazı takımlar, ellerindeki oyuncularla teknik ekibin istediği sistemi oynamakta zorlanır. Ama bizim futbolcularımız teknik ekibin aklındaki sistemi rahatlıkla uygulayabilecek kaliteye sahipler. Tek sıkıntı, istenilen sonuçlar alınamadığı için oluşmuş güven kaybı. Bu konuda taraftar desteği çok önemli. Galatasaray camiası, el ele takımın arkasında olursa kısa sürede toparlanıp iyi sonuçlar almaya başlayacağız. Özellikle önümüzdeki iki maç çok önemli."

Riera, UEFA Avrupa Ligi için de "Avrupa maçları öncesinde önümüzdeki hafta gelen milli arayı çok iyi değerlendirip hocanın futbol mantalitesini oyunculara iyice yansıtıp gelişim göstereceğiz" yorumunu yaptı.

https://www.instagram.com/p/CY6hK-MolB-/
YORUM YAZ