MENÜ

Son dakika | Galatasaray'da Abdülkerim Bardakçı gelişmesi!

Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı transferinde bir kez daha devrede. Kulüp yetkilileri, Fenerbahçe ile maaş konusunda anlaşamayan 27 yaşındaki stoperin transferi için Konyaspor Başkanı Fatih Özçeken'le İstanbul'da bonservis + takas gibi opsiyonlarını görüştü.

Son dakika | Galatasaray'da Abdülkerim Bardakçı gelişmesi!

Konyaspor'da sergilediği performansla adından söz ettiren ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’u peşine takan Abdülkerim Bardakçı transferinde flaş bir gelişme meydana geldi. Transfer yarışında bir adım öne geçen ve başarılı stoper için Konyaspor ile her konuda anlaşmaya varan Sarı Lacivertliler, oyuncuyla yapılan görüşmelerde sona gelemedi.

Haberin Devamı

Kanarya, 27 yaşında stoperin maaş taleplerini karşılamayınca Galatasaray devreye girdi. Sarı Kırmızılı ekibin yetkilileri, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'le şu sıralarda İstanbul'da bonservis + takas opsiyonlarını görüştü.

Son dakika | Galatasarayda Abdülkerim Bardakçı gelişmesi

Geride bıraktığımız sezon çıktığı 34 maçta 5 gol, 4 asistle oynayan Abdülkerim, performansıyla sezonun en gözde isimlerinden olmayı başardı.

Geçtiğimiz sezon 34 resmi maça çıkan ve 5 gol, 3 asistle skor katkısı veren, sol ayağını çok etkili kullanan Abdülkerim, A Milli Takım kadrosunda da kendisine yer buldu. 4 büyükleri peşine takan başarılı stoperin Konyaspor ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yakup Çınar - Fanatik Özel

YORUM YAZ