MENÜ

Son dakika! Galatasaray'a Kaan Ayhan transferinde kötü haber

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Kaan Ayhan'da son dakika gelişmesi... Galatasaray'ın an itibariyle Sassuolo'ya tatmin edici bir teklif yapmadığı ve İtalyan ekibinin yeni teknik direktörü Alessio Dionisi'nin milli futbolcuyu takımda tutmak istediği öğrenildi.

Son dakika! Galatasaray'a Kaan Ayhan transferinde kötü haber

Fatih Terim'in talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Kaan Ayhan'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milli futbolcuyla uzun süredir ilgilenen Galatasaray'ın Sassuolo'ya henüz tatmin edici bir teklif yapmadığı ve İtalyan ekinin Kaan'ın göndermeyi düşünmediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Alessio Dionisi kalmasını istiyor

Roberto De Zerbi'nin Shakhtar'ın başına geçmesinin ardından göreve gelen Alessio Dionisi'nin Kaan'ı takımda görmek istediği gelen haberler arasında. Brezilyalı stoper Marlon'un 12 milyon Euro bedelle Shakhtar Donetsk'e satılmasının ardından Kaan'ı alternatifler arasında gören Dionisi'nin milli oyuncumuz için gelen tekliflerin bekletilmesi yönünde karar verdiği öğrenildi.

Son dakika Galatasaraya Kaan Ayhan transferinde kötü haber

Kaan Ayhan'ın Sassuolo ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Stoper mevkisinin yanı sıra sağ bekte de görev yapan deneyimli oyuncu, EURO 2020'de A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından defansif orta saha olarak da kullanılmıştı.

2.5 milyon Euro bedelle Sassuolo'ya gitti

Bir önceki sezon, Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'tan 2.5 milyon Euro bedelle Sassuolo'ya transfer edilen savunma oyuncusu, hem beklediği süreyi bulamamış hem de beklentilerin altında kalmıştı. İtalya'da sezonu 20 karşılaşmayla kapatan Kaan, Almanya'dayken 7 milyon Euro piyasa değerine sahipti. Bir yıl içerisinde oyuncunun değeri 6 milyon Euro'ya kadar geriledi.

Haberin Devamı

Çağrı Davran / Fanatik Özel

YORUM YAZ