MENÜ

Son dakika | Galatasaray'a Fredrik Midtsjo'den kötü haber

Süper Lig'de 3. hafta maçında Ümraniyespor'la karşılaşacak Galatasaray'a Fredrik Midtsjo'den kötü haber geldi. Ümraniye maçında forma giyemeyecek Norveçli futbolcu 2-3 hafta takımdan ayrı kalacak.

Son dakika | Galatasaray'a Fredrik Midtsjo'den kötü haber

Galatasaray'a Ümraniyespor maçı öncesi kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılı takımın yeni transferi Fredrik Midtsjo sakatlandı. Norveçli futbolcunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ümraniye ve Trabzon maçlarında yok!

Galatasaray Süper Lig'in 3. hafta maçında Ümraniyespor'la Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. Son olarak Giresunspor'a mağlup olan Galatasaray'da yeni transferlerden Fredrik Midtsjo sakatlık yaşadı. Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek 29 yaşındaki Norveç'li futbolcunun Trabzonspor maçında da oynaması beklenmiyor.

Galatasaray açıklama yaptı!

Sol arka alt adale grubunda ağrı hisseden Fredrik Midtsjö’nün bugün yapılan MR tetkiklerinde 2. derece zorlanma ve kanama tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

İlk maçında asist yapmıştı

Fredrik Midtsjo Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Antalyaspor maçında sonradan oyuna dahil olmuş ve Gomis'in attığı golde asisti yapan isim olmuştu. Yıldız orta saha ayrıca Giresunspor maçında 11'de forma giymiş 83 dakika sahada kalmıştı.

Haberin Devamı

Son dakika | Galatasaraya Fredrik Midtsjoden kötü haber

Ümraniyespor maçında darbe alan Fredrik Midtsjo'nün tedavisine hemen başlandığı ve en kısa süre içinde takıma dönmesi için sağlık kurulunun çalıştığı öğrenildi.

Torreira oynayacak!

Teknik direktör Okan Buruk'un yaşanan bu sakatlık sonrası Fredrik Midtsjo yerine Lucas Torreira'ya şans vermesi bekleniyor.

Yakup Çınar

YORUM YAZ