MENÜ

SON DAKİKA! Galatasaray'a Adem Büyük müjdesi

Son dakika haberi. Galatasaray'a Adem Büyük müjdesi. Tahkim Kurulu, Çaykur Rizespor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Adem Büyük'ün aldığı 3 maçlık cezanın, "futbolcunun pişmanlığı ve olayın oluş şekli" gerekçesiyle 2 maça indirdiğini açıkladı.

SON DAKİKA! Galatasaray'a Adem Büyük müjdesi

Galatasaray'da son dakika Adem Büyük müjdesi. Tahkim Kurulu, Galatasaraylı Adem Büyük'e PFDK tarafından verilen 3 maçlık cezanın, "futbolcunun pişmanlığı ve olayın oluş şekli nazara alınarak" 2 maça indirildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor maçında sahada

Galatasaray'ın Başakşehir ile karşılaşacağı maçta cezasını tamamlayacak olan Adem Büyük, Trabzonspor maçında sahada olabilecek.

Türküye Futbol Federasyonu'ndan konu ile ilgili yapulan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin futbolcusu Adem Büyük ile ilgili PFDK'nın 18.06.2020 tarihli E.2019-2020/800 K.2019-2020/946 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

- Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin futbolcusu Adem Büyük'ün ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakadan men ve 13.000,00 TL cezasının; futbolcunun pişmanlığı ve olayın oluş şekli nazara alınarak takdiren 2 resmi müsabakadan men ve 8.667,00 TL para cezası şeklinde düzeltilmesine oybirliği ile,

Haberin Devamı

- Erteleme talebinin reddine, oybirliği ile,

Karar verilmiştir.

TFF Tahkim Kurulu

YORUM YAZ