MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Ndao, Stanciu, Santon...

Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ve yeni yönetimin önderliğinde transfer çalışmaları sürüyor. Yeni sezona güçlü bir kadroyla giriş yapmak isteyen Sarı - Kırmızılı ekibin gündeminde Ndao'dan Stanciu'ya kadar birçok ismin olduğu belirtiliyor. İşte günün öne çıkan Galatasaray transfer iddiaları...

Galatasaray transfer iddiaları... Yeni sezona güçlü kadrosuyla giriş yapmak isteyen Sarı - Kırmızılı ekiple ilgili birçok haber ve iddia gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Biz de sizler için hem gazetemizde bulunan haberleri hem de ön plana çıkan Galatasaray transfer iddialarını derledik:

Galatasaray ’da yeni yönetim, kolları sıvadı. Teknik direktör Fatih Terim’le sözleşme yenilenmesinin ardından tamamen transfere odaklanan Sarı-Kırmızılı idareciler, Karagümrük’ün kanat oyuncusu Alassane Ndao için gözünü kararttı.

Başkan Burak Elmas’ın, başarılı futbolcu için İstanbul ekibinin başkanı Süleyman Hurma’yı arayıp direkt olarak teklifte bulunduğu öğrenildi.

Elmas’ın, Ndao için geçen sezon Karagümrük’te kiralık olarak görev yapan Jimmy Durmaz’ın bonservisini ve 2.5 milyon Euro da para önerdiği kaydedildi. Tarafların pazarlıklarını sürdürdüğü ifade edildi.

Galatasaray'ın iki efsanesi Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu’nun önceki gün Florya’ya yaptığı sürpriz ziyaretin altından transfer çıktı! Hagi ve Popescu’dan Olimpiu Morutan ile Nicolae Stanciu’yla ilgili bilgi alan yönetim, iki Rumen 10 numaradan birini Aslan yapmayı hedefliyor. (Yakup Çınar - Fanatik Özel)

Haberin Devamı

Galatasaray, kanat transferi konusunda İtalya Serie A ekibi Napoli'nin Cezayirli oyuncusu Adam Ounas'ı gündemine aldı. İddialara göre Galatasaray, Beşiktaş'ın da transfer radarında bulunan futbolcu için girişimlerini sürdürüyor.

Sarı - Kırmızılı ekip bu oyuncuyu Ndao'nun alternatifi olarak görüyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre göre Galatasaray, Roma'da forma giyen Santon'u gündemine aldı.

Haberde Galatasaray'ın Santon için 3 yıllık sözleşme teklifi yapmaya hazır olduğu belirtildi. Santon'un da Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

YORUM YAZ