MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberleri - 12 Ocak Cuma (GS Transfer)

Galatasaray'da son dakika tranfser haberlerinde bir birinden sıcak gelişmeler yaşanıyor. Peki Fatih Terimli Galatasray kimi transfer edecek? İşte 12 Ocak Cuma son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Son dakika Galatasaray transfer haberleri - 12 Ocak Cuma (GS Transfer)

Brezilyalı yıldız Pato. Asamoah'ta son gelişmeler. Remy gündeme geldi.Bernat Galatasaray'a mı gelecek? Karabükspor'un genç kalecisi Cağlar ismi artık yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Ndiaye için Premier Lig'den teklifler geliyor. İşte bu haberler ve daha fazlası. Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberler ve daha fazlası. Son dakika Galatasaray transfer haberleri - 12 Ocak Cuma (GS Transfer) burada...

GALATASARAY'DA JUNIOR TAVAVES SÜRPRİZİ

Galatasaray, Claudio Taffarel’in önerdiği Brezilyalı sol bek Junior Tavares’i 1 yıllığına kiralıyor.

Galatasaray’da sol bek bilmecesi son buluyor. Sarı-Kırmızılı takıma geri dönen kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Brezilya’nın yükselen yıldızları arasında gösterilen Junior Tavares’i Galatasaray’a önerdi. Fatih Terim’in onay verdiği Brezilyalı yıldızla görüşmeler başladı. Taffarel’in bu transferde önemli bir rol oynadığı öğrenildi.

1 yıllık kiralık ve opsiyon

Galatasaray’ın ilk planda Tavares’i 1 yıllığına kiralayacak. 21 yaşındaki sol bekin satın alma opsiyonu da Galatasaray’da olacak. Brezilya’da liglerin sona ermesi ve transfer döneminin 2 Nisan tarihine kadar devam etmesi, Galatasaray’ın bu transferde zaman açısından elini güçlendiren en önemli faktör.

Geçtiğimiz sezon Sao Paulo formasıyla toplamda 45 maça çıkan Junior Tavares, bu karşılaşmalarda 3 asistlik performans sergiledi. (Akşam)

Son dakika - Transfer haberleri 13 Ocak Cumartesi

GALATASARAY'DA PATO SESLERİ

Galatasaray, Çin Ligi’nde çıktığı 24 maçta 15 gol ve 3 asistik performans sergileyen 28 yaşındaki futbolcuyu, kiralama formülüyle kadrosuna katmayı planlıyor.

Sarı-kırmızılı kulübe yakın çevrelerde, Çin'de Tianjin Quanjian kulübünün formasını giyen Alexandre Pato'nun menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiği konuşuluyor. Belçikalı Axel Witsel ve Fransız forvet Modeste'yi kadrosunda bulunduran Tianjin kulübünün, Çin'de yabancı oyunculara getirilen sınırlama nedeniyle tekliflere açık olduğu, 24 maçta 15 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Brezilyalı yıldızın da Avrupa'ya dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

ASAMOAH TRANSFERİ YAZA KALDI

Uygun mali koşullarda Gomis'i yedekleyebilecek ve kanatlarda görev yapabilecek hücum oyuncusu arayan Cim Bom'un, bu transferi kiralama formülüyle sonuçlandırmak istediği belirtildi. Öte yandan, sarı-kırmızılıların ısrarla kadrolarına katmak istedikleri Kwadwo Asamoah için Juventus'lu yetkililerle yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Asamoah transferi yaza bırakılırken, sol bek arayışlarında rota alternatif isimlere yöneltildi.

(Sabah)

GALATASARAY'DAN REMY BOMBASI

Sol bek transferi konusunda yoğun mesai harcayan Galatasaray'ın, Las Palmas'ın Fransız forveti Loic Remy transfer etmek istediği ortaya çıktı.

Fransa basınına göre Sarı-Kırmızılılar'ın dışında Remy ile İspanyol ve İtalyan kulüpleri de ilgileniyor.

Sezonun il yarısında İspanya'nın Las Palmas ekibinde 13 maçta 6 gol atan Remy'nin kış transfer dönemi sona ermeden Galatasaray'a transfer olabileceği iddia edildi.

Henüz resmi teklif iletilmeyen Remy, Galatasaray'a transfer olması durumunda abir diğer Fransız golcü Bafetimbi Gomis ile aynı takımda forma giyecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada sol ek transferinin yanında teknik ekibibn kararı doğrultusunda sürpriz bir transfer yaplıabileceğini ifade etmişti.

GALATASARAY BAYERN'Lİ YILDIZI GÜNDEMİNE ALDI

Galatasaray yönetimi Terim'in isteği üzerine 24 yaşındaki oyuncu için girişimlere başladı. Bernat olumlu cevap verirken, Bayern Münih'e kiralama teklifi iletildi. Alman kulübü onay verirse, imza atılacak. (STAR)

GALATASARAY'IN ÇAĞLAR PAZARLIĞI

Muslera sonrasına yatırım amaçlı olarak Kardemir Karabükspor kalecisi Çağlar Akbaba'ya talip olan sarı kırmızılılar, ilk görüşmede istediği sonucu alamadı. Sol bek transferi tamamlandıktan sonra Karabük'le yeniden masaya oturulacak. Cim bom 500 bin euro önerdi, Karabük 750 bin euro istedi.

STOKE'TAN 18 MİLYON

Galatasaray'ın sezon başında Osmanlı'dan bonuslarla birlikte 9 milyon euroya transfer ettiği Badou Ndiaye için İngiliz ekibi Stoke City 2 katı teklif yaptı. Premier Lig'de yoluna şu an teknik direktörsüz devam etse de Stoke City'nin izleme komitesine güvenerek Ndiaye'yi koparmak için 18 milyon euroyu gözden çıkardı. Fransız basını 20 milyon euro teklif yapıldığını yazdı. (AKŞAM)

FATİH TERİM: KAAN AYHAN'I KAÇIRMAYALIM

Almanya 2. Ligi’nde Fortuna Düsseldorf forması giyen ve şampiyonluk mücadelesi veren Kaan Ayhan, Galatasaray’ın savunmaya yapacağı takviyeler arasında en önemli yere sahip gibi görünüyor.

Teknik direktör Fatih Terim’in, A Milli Takım’a bizzat kazandırdığı genç oyuncu konusunda yönetime ikinci kez mesaj yolladığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın, “Kaan’ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Çok fazla talibi var. Acele etmek lazım” yönünde ifadeler kullandığı belirlendi. Sarı-Kırmızılılar, Alman kulübüyle görüşmeleri sürdürüyor.

Kapının 5 milyon Euro’dan açılması Cim Bom’u bir hayli zorlarken, Kaan’ın en kötü ihtimalle sezon sonunda bedavaya alınmasının planlandığı kaydedildi.

EMRE MOR TERİM İÇİN İZİN İSTEDİ

Fatih Terim'in "Sürpriz bir isim gelebilir" dediği kişinin Emre Mor olduğu bildirildi. 20 yaşındaki yıldız futbolcu Sarı-Kırmızılı formaya sıcak bakıyor.

Sol bek arayışlarını sürdüren G.Saray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in kanatlarda oynayabilecek bir futbolcuyu da istediği biliniyordu. Terim, imza töreni sırasında açıkladığı, "Sol öne de bir isim bakabiliriz" sözünün ardından, önceki gün GS TV'ye verdiği röportajda, "Transferde sürpriz bir isim getirebiliriz" demişti. Bu ismin ilk kez Fatih Terim tarafından A Milli Takım'a davet edilen Emre Mor olduğu bildirildi. 20 yaşındaki yıldız futbolcunun Sarı-Kırmızılı formaya sıcak baktığı, bu nedenle kulübü Celta Vigo'dan izin istediği öğrenildi.

Sezon sonuna kadar kiralık

Cim-Bom'un Emre'yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlerde bulunduğu ve ilk görüşmelerin olumlu geçtiği iddia edilmişti. Bu iddiaların doğru olduğu kulübe yakın kaynaklar tarafından da teyit edildi. Celta Vigo'ya sezon başında 13 milyon euro karşılığında katılan Emre'nin, 2022 yılına kadar kontratı bulunuyor.

İspanya'da istediği kadar süre bulamayan yıldız futbolcunun sezon sonunda geri dönme koşuluyla kiralanmasına kendi kulübü de sıcak bakıyor. Emre Mor'un gelmesini Sarı-Kırmızılı taraftarlar da dört gözle bekliyor. (Akşam)

BALDE: BRUMA'NIN DÖNMESİ İMKANSIZ

Bruma transfer olacak mı? Galatasaray'ın sezonun ikinci yarısında kadrosuna katmak istediği iddia edilen eski yıldızı Bruma için açıklama geldi.

Sezon başında 15 milyon euro karşılığında RB Leipzig'e transfer olan Portekizli futbolcuyu Galatasaray'a ilk getiren isim olan Fatih Terim'in yeniden takımın başına geçmesiyle oyuncu için girişimde bulunulduğu belirtilmişti. Bruma'nın menajeri Catio Balde, Skorer'e yaptığı açıklamada bu transferi 'imkansız' olarak nitelendirdi ve bu kelimeyi üstüne basarak bir kaç kez ısrarla tekrarladı.

BRUMA LEIPZIG İÇİN ÖNEMLİ

Hem kulübün, hem oyuncunun bu transferle ilgili düşüncelerini paylaşan Balde "Bruma Leipzig için çok önemli bir oyuncu. Kulüp kendisinin gelişimine özel bir önem veriyor ve bırakmayı kesinlikle istemiyor. Belki çok fazla forma giymiyor gibi görünebilir ama Bundesliga'da ilk sezonunu yaşayan genç bir oyuncu için oldukça iyi süre buldu." dedi.

Fatih Terim'e hayran ama...

Fatih Terim faktörünü ve kiralık seçeneğini de kendisine sorduğumuz Balde şu yanıtı verdi:

"Bruma, Fatih Terim'i çok seviyor ve aynı zamanda kendisinin bir hayranı. Ancak şu aşamada o da geri dönmeyi düşünmüyor. Leipzig ile yola devam etmek istiyor. Şu an için bu transfer imkansız. Gelecek için şimdiden bir şey söylemek zor. Ama bugünden bakınca gelecek sezon için de böyle bir transferin olması mümkün görünmüyor."

Leipzig'in tavrı net...

Öte yandan Leipzig Kulübü'ne yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre de Alman ekibi, futbolcuyla yola devam edecek. Leipzigli yöneticilerin Bruma'yı ne kiralık ne de bonservisiyle bırakmama kararı aldıkları öğrenildi. (Milliyet)

EVRA'YA BİR TALİP DAHA

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Patrice Evra'ya, La Liga ekiplerinden Real Betis de talip oldu. Galatasaray’da sol bek adayları arasında Kwadwo Asamoah ile birlikte en güçlü aday olarak gösterilen Patrice Evra için bir İspanyol kulübünün de devreye girdiği öğrenildi.

Gazete Habertürk'ün haberine göre, Marsilya’da kendi taraftarına tekme attığı için 6 ay futboldan men alan Fransız yıldızı Real Betis’in de istediği belirtildi. Fransız basınında yer alan haberde Evra’nın da La Liga’da oynamaya sıcak baktığı vurgulandı.

YENİ ADAY DİGNE

Galatasaray sol bek transferi için rotasını İspanya'ya çevirdi. Sarı kırmızılılar, Barcelona'dan; Fransız Lucas Digne için girişimlere başladı. (POSTA)


Haberin Devamı
YORUM YAZ