MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Sarı kırmızılılara sürpriz stoper! Alexis Perez'e sezon sonunda teklif!

Son dakika Galatasaray haberleri... Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sergileyemeyen Galatasaray, sezon sonunda yapacağı hamleler için hazırlıklara başladı. Marcao'ya gelen teklifler sonrası bu bölge için arayışlara başlayan sarı-kırmızılı ekip Giresunspor'un yıldızı Alexis Perez'e göz dikti. İşte detaylar...

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Sarı kırmızılılara sürpriz stoper! Alexis Perez'e sezon sonunda teklif!

G.Saray'da göreve gelen sportif direktör Pasquale Sensibile transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Bir yandan eksik bölgeler için çalışma yaparken bir yandan da takımdan ayrılma ihtimali bulunan futbolcuların boşluğunun doldurulması için hazırlık yapıyor. Marcao ile İtalya ve İngiltere'den bazı takımlar ciddi bir şekilde ilgileniyor.

Haberin Devamı

İyi bir teklif gelirse transfere kaynak yaratmak için gönderilmesi planlanıyor. Bu nedenle Sensibile, Marcao için alternatifler üzerinde çalışıyor. Gündeme gelen isimlerden birisi de bu sezon Giresunspor formasıyla iyi bir performans gösteren Kolombiyalı stoper Alexis Perez... 27 yaşındaki oyuncu tam da Torrent'in istediği özelliklere sahip bir stoper olarak öne çıkıyor.

ATAKLARI BAŞLATIYOR

Lanus'tan bedelsiz olarak Giresun'a katılan Alexis Perez, bu sezon 23 maça çıkarken 1 asistlik de skor katkısı yaptı. 27 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu, stoperler arasında en fazla uzun top atan ve takımı atağa kaldıran isim... (Takvim)

YORUM YAZ