MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Mostafa Mohamed'e Fransız kancası

Beklentilerin uzağında kalan Mısırlı forvet için Ligue 1 ekipleri Reims ve Toulouse’un kiralama teklifi yapacağı öne sürülüyor. Sarı- Kırmızılılar'ın bu hafta içinde ödemeyi yapacağı ve ardından da yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili kararın verileceği öğrenildi.

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Mostafa Mohamed'e Fransız kancası

Ligue 1 takımlarından Reims ve Toulouse'un Mısırlı yıldızı yakından takip ettiği fakat ilk planda kiralama teklifi yapmaya hazırlandığı belirlendi. Galatasaray yönetimi tekliflerin resmileşmesi halinde, son kararı Okan Buruk'a bırakacak. Eğer başarılı teknik adamdan da onay gelirse Mostafa Mohamed'in kiralık olarak gönderilmesi gündeme gelecek.

Haberin Devamı

Ancak Galatasaray'ın Mısır kulübü Zamalek'le yaptığı anlaşmaya göre 1 Temmuz'a kadar 4 milyon dolarlık bonservis ücretinin ödenmesi gerekiyor. Sarı- Kırmızılılar'ın bu hafta içinde ödemeyi yapacağı ve ardından da yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili kararın verileceği öğrenildi. Bir başka iddiaya göre ise yeniden Bundesliga'ya yükselen Schalke de Mostafa Mohamed'le yakından ilgileniyor. (Takvim)

YORUM YAZ