MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Moruinho Axel Witsel transferinde rakip oldu

Orta sahasına yıldız bir isim katmak isteyen Galatasaray'da Dursun Özbek'in tekrar başkan seçilmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Listenin üst sıralarında yer alan Witsel için flaş bir iddia ortaya atıldı. Jose Mourinho'nun takımı Roma, Belçikalı yıldıza kancayı taktı...

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Moruinho Axel Witsel transferinde rakip oldu

Roma'nın teknik patronu Jose Mourinho transferde Galatasaray'ın karşısına çıktı. Borussia Dortmund'dan ayrılan Axel Witsel'i kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılıların transferdeki tek rakibi Marsilya'ydı. Witsel de Marsilya yetkililerinin kendisini istediğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

MOURINHO DEVREYE GİRDİ

Fransız basınında yer alan iddialara göre Marsilya'nın ardından Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma da transfer için devreye girdi. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a rakip olan Portekizli teknik adam, bu kez transferde Galatasaray'ın karşısına çıktı.

ROMA AVANTAJLI

Avrupa'da üst düzey futbol oynamak istediğini belirten ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama hedefi bulunan Witsel için en avantajlı kulüp olarak Roma öne çıkıyor. 33 yaşındaki futbolcu, teklif gelmesi halinde Roma'yı seçebilir. (Takvim)

YORUM YAZ