MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberi! İspanya'dan flaş Inaki Pena iddiası!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın Barcelona'ya 2-1 mağlup olarak elendiği maçta Sarı Kırmızılıların İspanyol kalecisi Inaki Pena yine kurtarışlarıyla beğeni topladı. İspanyol basını maçın hemen ardından Inaki Pena ile ilgili flaş bir iddiayı gündeme taşıdı. İşte ayrıntılar...

Son dakika Galatasaray transfer haberi! İspanya'dan flaş Inaki Pena iddiası!

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, dünya devi Barcelona'ya sahasında 2-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti. Dün geceye kadar UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna namağlup devam eden Sarı Kırmızılılar, Marco'nun golüyle 1-0 öne geçse de Pedri ve Aubameyang'ı durduramadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Marcao, Nelsson ve Kerem gibi isimler yine ön plana çıkarken kaleci Inaki Pena'nın kurtarışları da büyük beğeni topladı. Barcelona'nın Aubameyang ile bulduğu golün öncesinde iki net fırsatta kalesini gole kapayan Inaki Pena maçın genelinde sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İspanyol basını da Inaki Pena'nın Barcelona karşısındaki performansına vurgu yaptı. As gazetesinde Barcelona'dan kiralık olarak Galatasaray'da oynayan Inaki Pena'nın performansı başarılı olarak değerlendirildi. Avrupa Ligi maçı için yapılan haberde 'Pedri ve Aubameyang kalesinde büyüyen Inaki Pena'ya karşı birer gol atmayı başardı. Galatasaray Barça'yı zorladı ama Barcelona geriden gelip turu geçti' satırlarına yer verildi.

Haberin Devamı

İSPANYA'DA PENA İÇİN TRANSFER İDDİASI

İspanyol basını Galatasaray-Barcelona karşılaşmasının hemen ardından Galatasaray'ın Pena'nın bonservisi için Barcelona ile görüşeceğini iddia etti. Barcelona merkezli Sport gazetesinin internet sitesinde, Barça’dan kiralık sarı-kırmızılılarda oynayan genç file bekçisinin Cim Bom’daki olası geleceğine vurgu yapıldı. ‘Galatasaray, Inaki Pena’nın bonservisini soracak’ başlıklı haberde, Cim Bom’un Katalan ekibiyle karşı karşıya gelmesinin avantajını da bu konuda kullanacağının belirtildiği haberde, file bekçisinin önceliğinin ise Barcelona’ya dönmek olduğu savunuldu.

YORUM YAZ