MENÜ

Son dakika | Galatasaray Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan Amrabat'ı istiyor!

Galatasaray'da tranfserde sıcak gelişmeler yaşanıyor! Türkiye'de Kayserispor'da forma giyen Nordin Amrabat, buradan Galatasaray'a transfer oldu. Sarı kırmızılı formayla 56 maça çıkan yıldız isim daha sonra İspanyol ekibi Malaga'ya gönderildi. Aslan, Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan Amrabat'ı gündemine aldı. İşte detaylar...

Son dakika | Galatasaray Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan Amrabat'ı istiyor!

Yeni sezonda Jean Michael Seri ile büyük ihtimalle yollarını ayıracak olan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi… Takvim'in İtalyan basınından derlediği habere göre Sarı- Kırmızılılar, Hellas Verona'da kiralık oynayan ve bonservisi Fiorentina'da bulunan Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU

23 yaşındaki orta alan oyuncusu aynı zamanda Galatasaray'ın eski yıldızlarından Nordin Amrabat'ın kardeşi… Sofyan, 8 numara ve 6 numara pozisyonlarının yanı sıra savunmada da oynuyor.

Fiorentına, Faslı futbolcuyu devre arasında 20 milyon Euro'ya Verona'dan alıp hemen 6 aylığına kiralamıştı. İtalyan basınına göre Mor Menekşeler, Amrabat'ı birkez daha kiralayabilir.

ABİSİ KOZ OLARAK KULLANILACAK

Galatasaray'ın transferde Sofyan'ın abisi Nordin'i de koz olarak kullanabileceği belirtiliyor. Nordin Amrabat, 2012-2014 yılları arasında Fatih Terim yönetimindeki G.Saray'da oynamıştı.

YORUM YAZ