MENÜ

Son dakika! Galatasaray Olağan Mali Genel Kurulu, basına kapalı!

Galatasaray Kulübü, eski başkan merhum Mustafa Cengiz'in son dönemi ile mevcut başkan Burak Elmas'ın ilk döneminin oylanacağı Olağan Mali Genel Kurulu'nun basına kapalı olarak gerçekleştirileceğini duyurdu. Yönetimin aldığı bu karar, basın mensupları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Son dakika! Galatasaray Olağan Mali Genel Kurulu, basına kapalı!

Galatasaray Spor Kulübü 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu bugün yapılacak. Eski başkan merhum Mustafa Cengiz'in son dönemi ile mevcut başkan Burak Elmas'ın ilk döneminin oylanacağı genel kurulda gerilimin yüksek olması bekleniyor. Genel kurul öncesi son divan toplantısında başkan Burak Elmas'a istifa çağrıları yapılırken, Elmas vicdanlarının rahat olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

İbra edilmezse seçim kararı

Galatasaray'da genel kurul divan başkanlığının oluşturulmasının ardından bugün saat 10.00'da Lütfu Kırdar Kongre Merkezi'nde başlayacak genel kurul geç saatlere kadar devam edecek. Önce Mustafa Cengiz dönemi sonrasında Burak Elmas dönemi idari ve mali açıdan oylanacak. Oylamaların kapalı olması beklenirken, Burak Elmas dönemi ibra edilmezse tüzüğe göre seçim kararı alınması gerekecek. Elmas daha önce olası bir ibrasızlıkta tüzüğün gerekliliğini yapacağını söylemişti.

Basına kapalı!

Sarı Kırmızılı ekip, Mali Genel Kurul'un basına kapalı olarak gerçekleştirileceğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, ''Yarın (Bugün) gerçekleştirilecek Galatasaray Mali Genel Kurulu basına kapalı gerçekleştirilecektir. Görüntü ve fotoğraf servisi, GS TV tarafından yapılacaktır.'' ifadeleri kullanıldı. Yönetimin aldığı bu kararı şaşkınlıkla karşılayan basın mensupları, tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ