MENÜ

Son dakika... Galatasaray Kostas Mitroglou ile yollarını ayırdı

Galatasaray, geçen sezonun devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Kostas Mitroglou'nun Hollanda Eredivisie takımlarından PSV Eindhoven'a transfer olduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. PSV'nin Mitroglou için Galatasaray'a 1 milyon 250 bin Euro ödeyeceği, Galatasaray'ın ise Yunan futbolcuya yeni sezon için 1 milyon 950 bin Euro ödeme yapacağı açıkandı.

Son dakika... Galatasaray Kostas Mitroglou ile yollarını ayırdı

Galatasaray geçtiğimiz sezonun devre arasında Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiraladığı Yunan golcü Kostas Mitroglou ile yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılı kulübün kadro listesinde ismi yer almayan Mitroglou’nun, TFF oyuncu bilgi bankasında bugün tarihli olarak yeni takımının, isim verilmeden Hollanda ekibi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Mitroglou 2018-2019 sezonunda 1.5 milyon Euro kazanmıştı. Yunan golcü, 2019-2020 sezonu için net 2.6 milyon Euro kazanacaktı. Mitroglou, Galatasaray formasıyla çıktığı 9 müsabakada 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Son dakika... Galatasaray Kostas Mitroglou ile yollarını ayırdı

Resmen açıklandı!

Sarı kırmızılı kulüp, bir sezonluk kiralama boyunca Yunan golcüye 1 milyon 950 bin Euro ödeyecekken, PSV ise Galatasaray'a 1 milyon 250 bin Euro transfer ücreti ödeyecek.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbolcu Konstantinos Mitroglou'nun 2019-2020 futbol sezonu için geçici transferi konusunda PSV N.V. Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, PSV N.V. Kulübü Şirketimize oyuncunun sabit transfer ücretine istinaden net 1.250.000 Euro ödeyecektir. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz oyuncuya 2019-2020 sezonu boyunca toplam net 1.950.000 Euro tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir."

YORUM YAZ