MENÜ

Son dakika Galatasaray haberi! Yönetici Nihat Kırmızı'dan Beşiktaş maçı erteleme açıklaması

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, Beşiktaş ile oynanacak derbi mücadelesinin ertelenmesiyle ilgili ülke puanı açısından önemli bir durum olduğunu belirterek, rakibinin ertelenme talebine olumlu cevap vermelerini beklediklerini dile getirdi.

Son dakika Galatasaray haberi! Yönetici Nihat Kırmızı'dan Beşiktaş maçı erteleme açıklaması

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, Barcelona maçı sonrasında A Spor'a açıklamalarda bulundu. Kırmızı, Katalan ekibiyle oynadıkları maçla ilgili konuşurken, Pazartesi günü sahalarında konuk edecekleri Beşiktaş derbisinin ertelenmesi ile ilgili düşüncelerini de belirtti.

Haberin Devamı

İşte Galatasaraylı yönetici Nihat Kırmızı'nın açıklamaları:

Barcelona karşısında ikinci maçta seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. 52 bin kişi, 250 bin kişi etkisi yaratacaktır.

İzmir, Antalya ve İstanbul ihtimalleri var. Biraz zor olacak ama bir şekilde Türkiye'ye geleceğiz. Beşiktaş ve Barcelona maçları var, bunlara en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalarımızı yapıyoruz.

TFF'ye başvurumuzu yaptık, derbinin ertelenmesini bekliyoruz. Barcelona maçı çok önemli. Önce çeyrek final, belki de finale kadar gideceğiz. Bu anlamda hem TFF hem de Beşiktaş'ın kararını bekliyoruz.

Erteleme isteğimizi bizzat Emre Kocadağ'a ilettim. Kendisi yönetim olarak görüşeceklerini söyledi. 'Geçmişte bunlar yaşandı, şimdi de böyle olacak' bakış açısı yanlış. Yaşanan yanlışlar tekrar etmemeli. Ertelenmezse de çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz.

Haberin Devamı

Önümüzdeki sezonlarda Avrupa kupalarına katılımla ilgili Türk futbolunun puanları açısından geçeceğimiz turlar çok önemli. Beşiktaş'ın bu yönde düşünmesini bekliyoruz. Bunun sadece bir Galatasaray-Beşiktaş maçı olarak görülmemesi gerek.

YORUM YAZ