MENÜ

Galatasaray transferi İrfan Can.. Rıdvan Dilmen açıkladı

Galatasaray transfer haberi... Başakşehir ile Galatasaray arasındaki İrfan Can pazarlığında transfer bedelini yorumcu Rıdvan Dilmen açıkladı. Ara transfer döneminde Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği İrfan Can Kahveci için yeni gelişmeler yaşanıyor. Medipol Başakşehir forması giyen tecrübeli futbolcu için Galatasaray tüm imkanlarını zorluyor. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci transferini gerçekleştirebilmesi için ödeyeceği miktarı açıkladı. Son dakika gelişmeleri oldukça çarpıcı.

Galatasaray son dakika transfer haberi... İrfan Can transferinin bedelini Rıdvan Dilmen açıkladı. Transfer döneminde Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği İrfan Can Kahveci için yeni gelişmeler yaşanıyor. Medipol Başakşehir forması giyen tecrübeli futbolcu için Galatasaray tüm imkanlarını zorluyor.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci transferini gerçekleştirebilmesi için ödeyeceği miktarı açıkladı.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği İrfan Can Kahveci'nin çok karakterli bir oyuncu olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Oyuncu Galatasaray'a gitmek isteyebilir, buna saygı duymak gerekir. Son duyduğuma göre Galatasaray'ın son teklifi 6 milyon euro artı bir oyuncu. Oyuncu biliyorum Emre Kılınç değil, ayıp olmasın diye söylemiyorum. Başakşehir'in de ne istediğini biliyorum, 10 milyon euro artı Emre Kılınç" dedi.

YORUM YAZ